Hvordan å behandle en allergisk reaksjon på en Hornet Sting

August 8

Hvordan å behandle en allergisk reaksjon på en Hornet Sting


En brodd som er bare smertefullt for en person kan slå dødelig for noen med allergi mot Hornet stikk. Hvis du er med noen som viser en allergisk reaksjon på et stikk, kan du redde liv ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Forbli rolig. Du må være klartenkt å hjelpe denne personen overleve.

2 Be personen om de bærer en auto-injektor av adrenalin, som en EpiPen. Hvis de gjør det, må du umiddelbart gi dem et skudd i låret å midlertidig stoppe reaksjonen.

3 Hvis personen ikke bære adrenalin, gi dem et antihistamin stedet. Dette kan ha lignende livreddende effekter.

4 Call 9-1-1 umiddelbart.

5 Fortell ambulanse hva som skjedde når de kommer. De vil behandle personen med mer adrenalin hvis det er nødvendig, og de vil være i stand til å fortelle akuttmottaket leger hva som skjer.

6 Hvis du vet sikkert hva stukket den berørte person, forteller ambulanse, men ikke anta at du vet hva som skjedde. Du ønsker ikke dem å behandle den skadde for feil ting.

Hint

  • Personer med dødelig allergi bør alltid bære en EpiPen eller noen andre injektor av adrenalin. En injeksjon i låret kan redde et liv.
  • EpiPens er designet for bruk gjennom klær hvis det er nødvendig, så det er ikke nødvendig å fjerne shorts eller bukser før du bruker enheten.
  • Ring 9-1-1 rett etter injisering offeret for å hindre den allergiske reaksjonen fra snu dødelig. Selv om personen vil føle deg bedre etter injeksjonen, er de fortsatt i fare.