Hjemmelaget Soft Kontakt Solution

May 24

Hjemmelaget Soft Kontakt Solution


Kontakter er nødvendig for de som har syn problemer som astigmatisms. Kontakt linser, som briller, bidra til å forbedre synet. Saltoppløsning er et saltvann-basert stoff som brukes til å rengjøre og desinfisere kontakter. Du kan lage din egen saltvannsoppløsning hjemme tilsette salt til destillert vann for å rense myke kontaktlinser. Saltoppløsning kan brukes for å rengjøre harde og myke kontakter. Myke kontaktlinser er laget med en plast polymer materialer som lar oksygen passere gjennom linsen til øyet.

Bruksanvisning

1 Hell 4 kopper destillert vann i en ren kjele.

2 Hell 2 ts. av salt i kjele. Sett lokk på kjele, og bringe vannet til å koke på komfyren. La vannet til å koke i 15 minutter.

3 Fjern kjele fra ovnen, og la vannet avkjøles til romtemperatur.

4 Hell saltløsning fra kjele i en krukke eller kopp. Plasser kontaktlinser i kontakt saken. Påfør en liten mengde av saltoppløsning til kontakten saken, og lukk lokket. La linsene til å suge i saltvann i flere minutter.

5 Ta ut de rene kontakter, og skyll dem med destillert vann.

Hint

  • Destillert vann kan fremstilles ved å koke vann fra springen for å drepe eventuelle bakterier i vannet og slik at destillert vann for å avkjøles.
  • slitasje bare kontaktene dine for bestemt tidsperiode i henhold til øyelegen og kontaktlinse instruksjoner. Iført kontakter siste utløps kan forårsake en infeksjon.
  • Ikke skyll din kontakt med vann fra springen; en infeksjon som heter Acanthamoeba keratitt, som kommer fra Acanthamoeba parasitten funnet i vann fra springen, kan skade øyet.
  • Vask og skyll kontaktlinseetui med saltvannsoppløsning og destillert vann før og etter bruk.