Hvordan behandle Orale infeksjoner med kinesiske urter

August 28

Ubehandlede kroniske orale lesjoner eller sår kan føre til infeksjoner i varierende grad og er normalt resultatet av bakterier eller virus som finnes i munnen. De fleste orale infeksjoner starter som tannpine og blødende tannkjøtt, som forlot ubehandlet fører til store infeksjoner i munnhulen som krever medial prosedyrer eller medisiner. Hvis du er nølende til å se en tannlege, kanskje prøver å behandle oral infeksjon med kinesiske urter er for deg. Kinesiske urter har vist seg å være effektiv i behandling av oral infeksjoner som spenner fra en enkel tannpine til infeksjoner som herpes og candidiasis. Sitronmelisse (Melissa officinalis) gir avlastning for ulike typer bakterielle og virale infeksjoner. Selv i verste av sår og blemmer i munnhulen kan behandles ved å utnytte de antivirale egenskaper av sitronmelisse ekstrakter.

Bruksanvisning

1 Knus bladene av sitronmelisse og sitrongress til et fint pulver med morter.

2 Bland knuste blader med eukalyptusolje med i en liten bolle.

3 Påfør urt blanding til det berørte området tre ganger om dagen i en periode på minst fem dager. Hvis infeksjonen vedvarer, besøke en lege for en vurdering av det infiserte området.

Hint

  • Et annet urteekstrakt som kan brukes til å behandle orale infeksjoner er grapefrukt ekstrakt, som har evnen til å bekjempe mange bakterier og sopp.