Argumenter for og imot av apotek narkotika

January 17

Argumenter for og imot av apotek narkotika


Apotek narkotika brukes til ulike problemstillinger og årsaker, men det finnes andre måter å håndtere helsemessige problemer. I 2011 opplever mange problemer som kan løses gjennom medisinering eller gjennom andre mer naturlig middel for eliminering. Veiing av fordeler og ulemper vil bidra til å finne de absolutt beste middel for å korrigere kroppslige problemer og gjenopprette kroppen til sin naturlige tilstand av velvære.

Pro: Quick Fix

Apotek narkotika ofte tilby en rask løsning for forhold som høyt kolesterol, blodtrykk og migrene. Folk trenger ikke alltid føler at de har den tiden det tar å bruke alternativer som kosthold, mosjon og meditasjon, derfor apotek narkotika er ofte mer praktisk å bruke.

Con: Side Effects

På slutten av hvert legemiddel kommersielle, er et vaskeri liste over bivirkninger raskt og ofte stille presentert. Denne listen varierer avhengig av narkotika. Eksempler på bivirkninger er migrene, neseblødning, tap av appetitt, vektøkning, svimmelhet, oppkast, diaré, plutselig død og mer. Med alle disse mulige utfall, er det åpenbart hvorfor noen mennesker velger alternativer til apotek narkotika.

Pro: Dekket Kostnader

Per 2011, de fleste forsikringsselskaper tilbyr å plukke opp kategorien for mange apotek narkotika. Dette gjør resepter gratis eller rabattert. Alternativer som urter og vitaminer er vanligvis ikke dekkes av forsikringsselskapene. Derfor vil de ofte må betales for av egen lomme. Med push for sunne alternativer som massasje, akupressur og holistisk healing, har enkelte forsikringsselskaper begynt å gi delvis dekning for naturlige behandlinger.

Con: Avhengighet og misbruk

Personer med vanedannende personligheter blir ofte avhengige av apotek narkotika. Kortsiktig doser kan slå inn avhengigheter, særlig blant narkotika. Holde apotek narkotika i hjemmet kan også føre til misbruk hvis noen som ikke var foreskrevet slike legemidler har tilgang til dem.