Hvordan få Scars Disappear

August 21

Hvordan få Scars Disappear


Arr er en vanlig del av helbredelsesprosessen. Når du har et kutt eller sår på huden, danner inured området arrvev å beskytte den mot ytterligere skade. Arrdannelse varierer med alle. Noen får lett misfarging mens andre mennesker får dype pitted arr eller tykk-hevet arr. Selv om noen arr visne i tid, andre arr trenger hjelp for å gjøre dem mindre synlige.

Bruksanvisning

1 Påfør et arr fjerning krem på huden. De fleste mennesker med arr starte med over-the-counter produkter å falme arr. Disse produktene er laget av en rekke ingredienser. Vitamin E olje finnes i mange arr-fjerning kremer, så er kakaosmør og eteriske oljer. I de fleste tilfeller må du bruke disse kremene til arret to ganger om dagen i flere uker eller noen få måneder før arret viser merkbar forbedring. Mens noen mennesker får resultater med over-the-counter produkter, andre ikke. Det er prøving og feiling for å finne en butikk-kjøpte produkt som fungerer på å redusere arr.

2 Ha en lege utføre dermabrasion. Medisinske teknikker gjort av leger tilby den beste måten å gjøre arrene forsvinne. Dermabrasion innebærer en håndholdt roterende børste. Legen, som regel en hudlege eller en plastisk kirurg, holder enheten som børsten fjerner det øverste laget av epidermis. Etter at huden leges fra denne fremgangsmåten, regenererer huden selv. Den nye huden er glattere i tekstur og jevnere i hudfarge. Å ha et par dermabrasion økter planlagt over et par måneder gir de beste resultatene.

3 Har laserbehandling. En annen arr behandling som får svært gode resultater er laserbehandling. Denne prosedyren må også utføres av en hudlege eller plastisk kirurg. Med laser resurfacing, er en stråle av infrarødt lys rettet mot arret. Laseren fordamper arrvev under huden. Dette betyr at siden overflaten av huden ikke er skadet, helbredelse tid fra laserbehandling er kortere enn fra dermabrasjon. Varmen fra laseren også akselererer hud regenerering. Det betyr ny hud skjemaer raskere. En ulempe ved laserbehandling er at det er en av de mest kostbare fremgangsmåter for å fjerne arr.