Sykehus HLR trening

May 16

Sykehus HLR trening


Hjerte-lunge-redning for den profesjonelle livredder (CPRO) er et kurs som ambulansepersonell, brannmenn, badevakter og andre fagfolk som arbeider i lignende miljøer er pålagt å ta. Dette kurset ligner vanlige HLR kurs tatt av publikum, men supplerer med avanserte teknikker og legevakt utstyr.

Grunnleggende

Det er ingen forutsetninger for å ta CPRO, som dekker alt av materialet dekket i vanlig HLR klasser. Klassen er laget for å bli undervist i åtte timer, avhengig av at det er "seks deltakere per instruktør, [rimelig] erfaring og evner av deltakere, erfaring og evner instruktør [og] den anbefalte mengden av utstyr som trengs i hver klasse ... "Studentene skal delta i klassen delt i to" lærings team "der de vil rollespill som redningsmannskaper i hypotetiske krisesituasjoner. Deltakerne må fullføre alle deler av klassen til å erverve sertifisering og bør sikre at de er fysisk i stand til å fullføre alle øve ferdigheter før du betaler for å ta klassen.

Media og rekvisita

CPRO klasser blir undervist gjennom diskusjon, video, ferdigheter praksis og en avsluttende skriftlig eksamen. Voksen, barn og spedbarn HLR-dukker vil bli brukt til å teste kompresjon og redning puste ferdigheter. Trening enheter inkluderer automatisk ekstern defibrillator kjøringer som ikke leverer elektrisk sjokk, men gjøre funksjon på alle andre måter som en vanlig AED ville. Deltakerne vil også lære hvordan du skal bruke engangshansker før og etter at de er skitne, bag-ventil-maske resuscitators (BVMS) og én person resusitasjonsmasker.

puste~~POS=TRUNC nødhjelp

Den første leksjonen tar ca tre timer og 50 minutter. Det gjennomgår de grunnleggende funksjonene den akuttmedisinske systemet og rollen til den profesjonelle livredder i dette systemet. Neste, det tar tid å gå over juridiske betraktninger, inkludert beskyttelse under den barmhjertige samaritan lov. Det gir et rammeverk for å ha tillit til å ta affære ved å beskrive hvordan du utfører følgende ferdigheter: «Flytte et offer, [hjelp] resusitasjonsmasker [gjør] Initial Assessment, [gjenkjenne og reagere på] Breathing nødhjelp [for voksne, barn og spedbarn], [hjelp a] Bag-Valve-Mask Resuscitator [og lære å klare] luftveisobstruksjon [i bevisste og ubevisste choking voksne, barn og spedbarn]. "

Hjerte nødhjelp

Leksjon to går over hvordan å gjenkjenne et hjerte beredskap gjennom tegn og symptomer, og viktigheten av å handle raskt. Riktig HLR ferdigheter, inkludert hånd plassering, brystkompresjoner tempo og dybde, fjerne luftveiene og redning puste blir undervist for voksne, barn og spedbarn. Redningsmenn er da lærte å se etter et hjerteslag og hvordan du bruker en AED hvis ingen puls er oppdaget. Instruktøren vil føre AED / HLR ferdigheter scenarier, der studentene skal fullføre med deres læring lag. Etter en gjennomgang av kursinnhold, skal studentene ta sin avsluttende eksamen. Denne leksjonen tar omtrent fire timer og 10 minutter, med klassen til sammen åtte timer.

Mål

HLR for den profesjonelle livredder til hensikt å kommunisere til nødhjelps betydningen av deres ansvarsområder. Den søker å gi respondere den tilliten de trenger for å ta raske, informerte beslutninger ved pust og hjerte nødhjelp. Ved å lære respondere funksjoner og bruk av krise verktøy og hva du skal gjøre hvis disse verktøyene ikke er tilgjengelig, vil de ha en større sjanse til å opprettholde et offer samtidig sikre sin egen sikkerhet og sikkerheten til tilskuerne på en nødsituasjon scene.