Hvordan vite når en tatovering ikke har grodd Høyre

January 24

Hvordan vite når en tatovering ikke har grodd Høyre


En tatovering innebærer injisere pigmenter i det øverste laget av huden ved hjelp av nåler. Fordi disse punkteringer pierce huden, blør huden som svar, og det må gro. Ved å følge ettervern råd fra din tatovering profesjonell, kan du bidra til at din tatovering helbreder riktig. Se en tatovering nøye for å vite når en tatovering ikke har grodd riktig, søker medisinsk hjelp om nødvendig.

Bruksanvisning

1 Se helbredelsesprosessen for å sikre at den følger de generelle forventningene. Normalt, skorper en tatovering over og skorpedannelse bør flasse av om en til to uker etter inngrepet.

2 Kontroller tatovering daglig for tegn på infeksjon. Hvis du oppdager hevelse, rødhet, varme på huden, drenering og smerte, kan tatoveringen være å utvikle en infeksjon. Ring din tatovering profesjonell for å få råd og vurdere å se en lege.

3 Overvåk tatovering for andre problemer som kan oppstå. Humper utviklings under hudoverflaten (granulomer eller lichenoids), sår, peeling, oppvokst og puffy keloid arr og hevelse av tatoveringen området kan indikere en reaksjon eller et problem med tatoveringen.

4 Se en lege hvis du oppdager et problem med en tatovering. Problemer, for eksempel forsinket overfølsomhet for tatovering fargestoff, kan oppstå selv år etter å ha en tatovering. Red tatovering fargestoff kan være spesielt problematisk. Noen reaksjoner kan kreve tatovering fjerning for å løse problemet.

Hint

  • En lege kan injisere steroider for å behandle en allergisk reaksjon på tatovering fargestoff. I tillegg kan antihistaminer og anti-klø lotions forbedre symptomer.
  • Hold tatoverte områder av soleksponering. Påfør solkrem for å hindre uønskede reaksjoner i tatoverte området.