Online grunnleggende opplæring Teknikker for Muay Thai Kickboxing

August 27

Muay Thai, også kjent som Thai boksing, er en kontaktsport. Dette betyr den eneste sanne måten å lære det er å gå på kurs. Hvis du har en sjanse til å reise til Sørøst-Asia, vil du finne at trening leirene florerer og mange tilbyr korte treningsøkter der du kan lære det grunnleggende, og deretter fortsette å øve hjemme. Muay Thai trening er også tilgjengelig i store byer over hele USA Hvis du ikke har mulighet til å prøve dette med en trener, kan du begynne å se på nettet for å lære det grunnleggende.

Online Training Webkameraer

En god måte å trene på nettet, er å følge profesjonelle trenere. Siden du trener hjemme, er det ingen bedre måte å gjøre dette på enn å bruke et webkamera. Nettsteder som KombatGroup tillate deg å se Muay Thai jagerfly under trening, både i treningsstudioet eller i ringen. For å gjøre dette, gå til nettsiden og da bedt om et brukernavn og passord, skriver du "gjest" på begge steder. Du bør se en gruppe kameraer på skjermen. Dette er levende, så vil du bare se folk trening når noen er på treningsstudio. Følg deretter trekk og øvelser gjøres på kameraet.

Muay Thai Basics

Noen nettsteder tilbyr grunnleggende opplæring på Muay Thai. For eksempel MuayThaiLesson.com tilbyr informasjon om å lære Muay Thai holdning. Denne består av å plassere kroppen din bare litt bøyd fremover, med hodet ned bare litt og føttene litt fra hverandre. Dette gir deg et godt sett posisjon og sikrer balansen. Hendene skal være opp til øyenbrynene, i en knyttneve, for å beskytte ansiktet. Nettstedet lar deg også å lære å vikle hendene skikkelig før du tar på hanskene og hvordan du bruker den grunnleggende utstyr, som inkluderer lyske beskyttere, ankel støtter, boksehansker, tau og hode vakt. Kanskje viktigst av alt er å lære de ordene som brukes i Muay Thai å referere til bestemte bevegelser og kroppsdeler. Dette er fordi trenere er sannsynlig å referere til dem av deres Thai navn, i stedet for det engelske ordet. For eksempel betyr "tae" kick og "chok" betyr punch. Du trenger også å lære navnet på grunnleggende trekk. "Wong nai" betyr å bo nær motstanderen når angripe mens "thoy" betyr skritt tilbake og forsvare deg selv.

Grunnleggende Arm Teknikker

De viktigste trekk og kampteknikker av Muay Thai må læres ansikt-til-ansikt, siden de involverer å angripe og forsvare deg mot en motstander. Likevel, kan du lære noen av de viktigste bevegelsene til Muay Thai rett på internett. Det er fem typer slag og fem albue streik i Muay Thai. De mest grunnleggende som kan læres på nettet. Dette inkluderer "Mud Trong" eller rett punch. Dette krever et slag rett frem med den ledende hånd, mens den annen side beskytter ansiktet.

Grunnlegg Teknikker

Leg teknikker er litt vanskeligere å mestre online. Det finnes tre typer grunnleggende "tae" eller spark i Muay Thai. Et nettsted som MuayThaiLesson.com tilbyr en grunnleggende roundup av alle trekk og gir bilder slik at du kan se holdning og teknikk som brukes. The side kick, som er den grunnleggende spark i Muay Thai, gjøres ved å svinge beinet og hofte å sparke sidelengs. Å sparke, løfte beinet før det er vinkelrett på bakken.