Fakta om Dual Diagnosis Relapse Prevention

July 2

Fakta om Dual Diagnosis Relapse Prevention


Dobbeltdiagnose som skjer når du har både et stoff eller alkohol problem, så vel som en psykisk lidelse. Disse problemene opptrer samtidig. Rusmiddelproblemer har en tendens til å oppstå med visse psykiske lidelser. Blant dem er personlighetsforstyrrelser, depresjon, angstforstyrrelser og schizofreni. Rehabilitering er vanskelig, og en prosess, som tilbakefall kan forekomme. Den beste muligheten for å forhindre tilbakefall er å få rehabilitering på et behandlingsanlegg som fokuserer på deg, ha riktig tankesett når du er ferdig, arbeidet for å sikre at du ikke har et tilbakefall, og har et støtteapparat som hjelper deg hvis fristelsen til tilbakefall oppstår.

dual Diagnosis

Hvis du har både en psykisk lidelse og et rusproblem, noen ganger den mentale problemet kommer før avhengighet problem. Dette psykisk sykdom noen ganger bringer deg å bruke narkotika eller alkohol fordi du bruker dem gjør at du føler deg bedre midlertidig. Noen ganger rusmisbruk skjer først. Narkotika og alkohol misbruk kan føre til emosjonelle og psykiske problemer over tid.

For å få bedre hvis du har en dobbeltdiagnose, må du få behandling for begge problemene. Du må gå for en periode uten å bruke alkohol eller narkotika først. Etter dette avgiftning, må du rehabilitere både stoff problem og psykiske lidelser.

Rehabilitering

Under rehabilitering vil du motta integrert behandling som inkluderer flere ting.
Rehabilitering gjør du tenke på hvorfor du bruker narkotika eller alkohol. Du vil diskutere dette konfidensielt, uten frykt for eventuelle negative konsekvenser. Du vil lære fakta om alkohol og narkotika, hvordan de samhandler med psykiske lidelser, og hvordan foreskrevne medisiner vil få deg til å føle deg bedre enn å bruke alkohol og narkotika.

Som en del av rehabiliteringen vil du delta i IPS og andre tjenester som vil hjelpe deg i din utvinning. Du vil ha mål som du utvikler sammen med spesialutdannet fagpersonell. Du og de vil bestemme hvilke skritt du må ta for å nå disse målene

riktig Mindset

Når du er ferdig med den første fasen eller rehabilitering, du kommer til å trenge ytterligere mental konsistens å holde seg borte fra narkotika og alkohol. Du kommer til å sannsynligvis trenger livslang veiledning. Du må bestrebe seg på å holde tankene fokusert på hva som er foran, har indre styrke og har en positiv holdning. Denne tenkningen er nøkkelen til å unngå avhengighet tilbakefall.

unngå Relapse

Det vil alltid være fristelser til tilbakefall. Ditt svar er det som er viktig. Sørg for å ta medisiner. Ikke gå glipp av avtaler med rådgivere. Det er en best å holde seg der du bor med mindre dette miljøet har mange triggere for deg relapsing. Hold den samme jobben. Henge ut med folk som ikke gjør narkotika eller alkohol. De første månedene av å forebygge tilbakefall på egen hånd er det vanskeligste. Ta en dag av gangen, og har et godt støtteapparat.

Sterk Support System

For å hindre tilbakefall etter rehabilitering, har en sterk støtte system. Din terapeut er en viktig del av din støtte systemet. Din støtte system kan inneholde noen vellykkede jevnaldrende. Medlemmer av en selvhjelps gruppe kan være til stor støtte for deg. Valget er ditt. Din familie vil være i stand til å bidra til å holde deg fra relapsing hvis de forstår sykdommen din og din omsorg. Jo mer familien din forstår dine problemer, jo større er sjansene du vil ha en varig bedring. Familien din bør være sammensatt og sympatisk, snarere enn redd eller misbilligende.