DIY: Hvordan bleke tennene dine

July 29

DIY: Hvordan bleke tennene dine


Tannbleking produkter har egentlig ikke bleke tennene. Det de gjør er å fjerne flekker fra tennene. Mat, drikke, røyking og noen medisiner flekker og misfarge tennene. Tannbleking produkter inneholder blekemidler materialer som peroxide som rene flekker fra tennene. Mange hjemme-tannbleking produkter er tilgjengelige for å bidra til å fjerne tennene flekker. Noen produkter fungerer bedre enn andre, men alle tilbyr resultater.

Bruksanvisning

1 Børst tennene med tannbleking tannkrem. Disse tannkremer har en høyere grad av blekemidler. Bruk tannbleking tannkrem slik du ville holdt en tannkrem.

2 Bruk tannbleking strimler til forsiden av tennene. Disse stripsene holder seg til tennene med lim, men også inneholde peroxide. Apotek selger mange forskjellige merker av whitening strips, men de virker på en lignende måte. De fleste merker ber deg om å forlate strimler på tennene for en til tre timer av gangen en gang eller to ganger om dagen. I de fleste tilfeller bruker du striper for en til to uker.

3 Maling på en tannbleking gel. Disse produktene vanligvis kommer i små flasker med små børster. Med den lille børsten male deg bleking gel på hver tann. Denne prosessen tar mye tid. Når er på tennene bleking produkt, lar du den på i 1 til 2 timer, avhengig av merke. Å pusse tennene er det siste trinnet, for å fjerne gel.

4 Bruk en bleking munn vakt skuffen. De munn vakt kits kommer med materialer og instruksjoner for å lage en støpeform av tennene. Etter at formen har herdet, plasserer du en bleking gel inn i munnen vakt og legg den over tennene. De fleste merker av munn vakt skuffer krever at du forlater munnen vakt på i 2 til 4 timer. Noen munn vakt skuffer holde på over natten.