Akutt Bihulebetennelse Symptomer

March 2

Akutt bihulebetennelse er en smertefull og plagsom tilstand ofte forårsaket av forkjølelse, men kan også skyldes andre virus, sopp og bakterielle infeksjoner. Symptomene på akutt bihulebetennelse kan vare i opptil 2 uker og omfatter produktive hoste, lunger og smerter i ørene, kjeve og ansikt. Tenk på dette informasjon om symptomer på akutt bihulebetennelse fra Mayo Clinic.

Hodepine

Akutt bihulebetennelse kan forårsake hodepine, som kan være alvorlige, fra trykk og væske som bygger seg opp i bihulene.

Øreverk

En øreverk er et symptom på akutt sinusitis forårsaket av fluid som bygger seg opp i løpet av ørene og kan resultere i brudd av trommehinnen, noe som krever medisinsk behandling.

Jaw Pain

Smerter i bein i kjeven og tennene er symptomer på akutt bihulebetennelse som kan reduseres ved smertestillende midler som ibuprofen eller naproxen natrium.

Opphovning

Hevelse i ansiktet, spesielt rundt templene, øyne, nese og øvre kinnene er et symptom på akutt bihulebetennelse som kan forårsake smerte og ømhet.

Hoste

Tykt slim som resulterer fra akutt bihulebetennelse kan føre deg til å hoste, særlig om natten eller mens du ligger nede.

Sår hals

Drenering av nesegangene fra akutt bihulebetennelse kan føre til betennelse og resultere i en sår hals og hes stemme.

Opphopning

Alvorlig nasal og sinus lunger er symptomer på akutt bihulebetennelse som gjør puste gjennom nesen vanskelig.