Sitronsaft og blære infeksjoner

July 27

Å ha en blære infeksjon er ikke bare ubehagelig. Det kan også være svært smertefullt, og at du setter livet på vent til du får symptomer under kontroll. Når det er sagt, noen mennesker er skeptisk til å bruke antibiotika på grunn av potensialet for å bygge opp en toleranse for dem, noe som gjør kanskje mer kompliserte infeksjoner vanskeligere å behandle senere. Naturlige behandlinger, som sitronsaft, deretter kommer inn i bildet.

Definisjon

En blære infeksjon er en type urinveisinfeksjon som oppstår når bakterier tar opphold i blæren. Denne bakterien er vanligvis E.coli og kommer inn i kroppen gjennom urinrøret, enten fra dårlig hygiene, mangel på vann inntak eller samleie. Kvinner er mye mer sannsynlig å utvikle disse infeksjoner enn menn på grunn av den relative kortere lengde av urinrøret. Vanlige symptomer er smertefull vannlating, skyet eller illeluktende urin og press i underlivet.

Helsemessige fordeler av Lemon Juice

Sitronsaft er kjent for å ha mange helsemessige fordeler. Den kan brukes som en ansiktsrens og et system rengjøringsmiddel. De arbeider for å skylle giftstoffer ut av kroppen og hjelper kroppen din kjører på topp ytelse. Inntar sitronsaft fortynnet med litt varmt vann kan bidra til å lette mage plager som kvalme og forstoppelse. Det hjelper også redusere mengden av slim du produserer. En kvalitet dose av vitamin C bidrar til å øke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner også.

Sitronsaft og blære

Sitronsaft har en særlig positiv effekt på blæren. Siden det er et vanndrivende, råder det i blæren for å utvise mer urin oftere, noe som øker sannsynligheten for at bakterier vil bli tvunget ut av kroppen. Forbruker utvannet sitronsaft kan skylle giftstoffer fra kroppen, bidra til å fjerne bakterier fra blæren og eliminere blære infeksjoner.

Sitronsaft UTI behandling

Sitronsaft er en effektiv UTI behandling og er ganske enkelt å innlemme i det daglige liv. Bare presse saften av halvparten av en sitron i en kopp varmt vann. Drikk dette hver morgen, og du vil oppmuntre kroppen til å utvise giftstoffer og bakterier. Innlemming sitronsaft i kostholdet ditt i løpet av dagen er nyttig også i salatdressinger.

Søker medisinske råd

Selv om sitronsaft fungerer godt for å skylle bakterier fra blæren, er det ikke alltid drepe alle bakterier. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, bør du søke legehjelp umiddelbart. Tegn på en alvorlig infeksjon som kan ha spredt seg til nyrene inkluderer blod i urinen, feber, frysninger, kvalme, oppkast eller flankesmerter.