Urter og vitaminer for Thyroid Function

March 26

Mens det er ingen vitenskapelige bevis for at vitamintilskudd eller urter kan bidra til å forbedre skjoldbruskkjertelen, naturlig mat eksperter, inkludert Dr. Ivan Kelley III av Natural Health Place, oppfordrer de med lav skjoldbrusk aktivitet for å spise en diett rik på matvarer som støtter skjoldbruskkjertelen og å vurdere kosttilskudd, inkludert vitaminer og urter, som er relevante for skjoldbruskkjertelen.

Thyroid Funksjon

Skjoldbruskkjertelen, en sommerfugl-formet kjertel i halsen, produserer skjoldbrusk hormoner, T-3 og T-4, som i sin tur bidrar til å regulere stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen er underactive, er det ikke produserer nok hormoner, og du kan føle svak, opplever leddsmerter eller har muskelsvakhet. Hvis skjoldbruskkjertelen produserer for mange hormoner, kan det hende du har søvnløshet, nervøs eller urolig og har hjertebank. Den "kur" for en overaktiv skjoldbruskkjertel er å gjøre det lite aktiv ved å eliminere en del av skjoldbruskkjertelen gjennom kirurgi eller radioaktivt jod behandling. Resultatet er en lite aktiv skjoldbruskkjertel; derfor de fleste medisinske og naturlig rettsmidler er for en lite aktiv skjoldbruskkjertelen og fokusere på å forbedre skjoldbruskkjertelen.

Vitaminer

Dr. Ivan Kelley fra The Natural Health Place anbefaler at en person med en underactive skjoldbruskkjertelen supplere sin diett med jod, natrium, kalium, selen, sink og vitamin A, B-kompleks og C, som alle er relevante for skjoldbruskkjertelen. Jod er hovedingrediensen i skjoldbruskkjertelen, men ifølge Mayo Clinic, må en pasient har en alvorlig jod mangel i for at det skal påvirke skjoldbruskkjertelen.

urter

Mens selv urtespesialister, inkludert Shasta Tierra-Tayam, er enige om at ingen urt inneholder skjoldkjertelhormon, de anbefaler å legge noen urter som stimulerer stoffskiftet og blodstrøm til kosthold. Spesielt guggul, som er harpiks fra et tre som finnes i India, er anbefalt som det er en "varm" urt som vil bidra til å øke blodgjennomstrømningen. Tierra-Tayam anbefaler også triphala, også fra India, som er en kombinasjon av tre urter sies å bidra til å øke antall røde blodceller og bistår i appetitt og fordøyelse.

Thyroid Replacement

Hvis du lider av hypotyreose og ta en daglig syntetisk skjoldbrusk erstatning pille, være oppmerksom på at noen av vitaminer og urter anbefalt ovenfor kan samhandle med kroppens evne til å absorbere skjoldbrusk erstatning. Spesielt, ifølge Mayo Clinic, kan sink og soyaprodukter, så vel som andre sporstoffer eller mineraler, hemme absorpsjon.