Ideer for omsorgsboliger

July 4

Ifølge Assisted Living Federation of America, er Sykehjem "en langsiktig omsorg alternativ som kombinerer bolig, støttetjenester og helsetjenester, etter behov." Den er utformet for å gi bistand til personer som kan trenge hjelp med hverdagslige aktiviteter som forbereder måltider, administrerende medisiner, transport, medisinsk behandling og andre daglige gjøremål. Mens Sykehjem er ikke en erstatning for sykehjem omsorg, blir det sett på som et supplement til det.

Sykehjem Alternativer

Sykehjem programmer er lisensiert av statlige myndigheter og er kjent under forskjellige navn som bolig omsorg, personlig pleie, styre og stell, og samles omsorg. De fleste anleggene har mellom 25 og 120 boenheter, som varierer i størrelse fra et enkelt rom til en full leilighet. Behovene til beboerne blir vurdert ved registrering, og en individuell service plan er utarbeidet. Målet med Sykehjem er å gi enkeltpersoner muligheten til å velge innstillingen i som de vil motta tjenester og omsorg. Rollen til ansatte er å hjelpe beboerne nyte så mye uavhengighet og frihet som deres tilstand tillater.

Sykehjem programmer tilbyr en mer rimelig, bolig tilnærming til å gi mange av de samme medisinske tjenester tilgjengelig i sykehjem. Tjenester inkluderer vanligvis tilpasset helsevesenet og medisinske tjenester, 24-timers nødmeldings systemer, tre måltider per dag servert i en gruppe spisestue, renhold og vaskeritjenester. For de med større fysiske behov, hjelp med turgåing, dressing, bading, spising, og toalettbesøk er gitt som nødvendig. Noen omsorgsboliger tilby minne omsorgstjenester som involverer innovative metoder for å forbedre livskvaliteten og fremme sikkerhet. Trening og velvære programmer kan også gis, samt grunnleggende transporttjenester.

Hva du skal se etter i en Sykehjem anlegget

Enkeltpersoner eller familiemedlemmer bør sørge for den fysiske utformingen og funksjonene i boligen møte behovene til den personen som skal bo der. Er planløsning enkel å navigere? Kan rullestoler og rullatorer passe gjennom korridorer og dører? Er heiser eller ramper tilgjengelig? Har rekkverk er installert i hele bygningen? Er skap og hyller tilgjengelig? Er gulvene dekket med fast tepper eller ikke-skli materiale? Er bygningen og begrunnelse godt opplyst? Er anlegget rent, luktfrie, og holdt på en behagelig temperatur?

Også vurdere nøye tjenestene som tilbys. Er ansatte tilgjengelig døgnet for å møte både forventede og uventede behov rundt? Er assistanse med bading og dressing gitt? Hva slags måltider og snacks er gitt? Er housekeeping tjenester i boenheter? Hvor mye varsel er nødvendig for å be om transport? Hva tjenesteleverandører som fysioterapeuter og frisører besøke anlegget? Er ansatte i stand til å koordinere legebesøk? Har boligen har en prosedyre for håndtering av medisinsk nødhjelp?

Når en Sykehjem anlegget er riktig valgt, kan en balanse mellom selvstendighet og sikkerhet oppnås.