Botemidler for phrenic Nerve Damage

October 12

Phrenic nerve kommer i nakkeregionen av ryggraden. Dens viktigste rolle er å gi bevegelse til membranen, men den leverer også følelse til brystet og den øvre del av buken. Menneskekroppen har to phrenic nerver --- en venstre og en til høyre. Begge følge forskjellige baner; Men de begge begynner i den C3-C5 vertebral region av halsen. Phrenic nerver hjelpe membranen kontrakten, som er svært viktig i pusteprosessen.

Phrenic-Nerve Damage

Phrenic-nerveskade oppstår vanligvis fra traume til cervicalcolumna. Det kan også skyldes en kirurgisk problem, en ulykke eller en abnormitet i omkringliggende vev. Vanligvis hvis man phrenic nerve er intakt, vil du fortsatt være i stand til å puste, men det vil trolig være en vanskelig og anstrengt pustemønster.

Sensoriske fibre omfatter phrenic nerve. De er ansvarlig for å levere følelse å hjerteposen, sac der hjertet sitter. Phrenic nerve leverer også følelsen til andre områder av kroppen som hjerte og lunger. I tillegg phrenic nerve kontroller følelsen i bukhulen. Når phrenic nerve er skadet, disse områdene av kroppen mister følelsen og er ikke i stand til å utføre riktig.

Kirurgi

Nevrokirurg Dr. Abbott Krieger har jobbet på en teknikk for å reparere phrenic nerve ved hjelp av poding. Han bruker en levende interkostalrom nerve og grafts det til phrenic nerve. Omtrent seks måneder senere, skjer nerve regenerering og phrenic nerve kommer til liv, så å si. Dette regenerering hjelper phrenic nerve gjenvinne elektrisk funksjon.

En pacemaker, lik den typen som brukes for hjertepasienter, blir deretter satt inn for å hjelpe den smeltet nerve sende korrekte "puste" signaler til membranen, som kalles "pacing phrenic nerve." Dette ganske ny innovasjon har vist lovende resultater, sier Dr. Krieger, og er et godt alternativ til å leve på en ventilator, noe som kan forkorte livet ditt på grunn av mulige komplikasjoner.

På denne tiden, kirurgi for phrenic-nerveskader er den eneste behandling som er kjent for å reparere den.