Kosttilskudd Angst

March 20

Kosttilskudd Angst


Angst, følelsen av å være konstant på kanten, anspent og ute av stand til å takle stress, kan administreres gjennom over-the-counter kosttilskudd som vitamin B, folsyre og omega-3 fettsyrer, samt urte kava kava .

Fordeler med Vitamin B Complex

En av de mest effektive supplerende angst behandlinger er Vitamin B-komplekset, som inneholder inositol og mål nervesystemer som formidler bekymring og stress symptomer. Vitamin B regulerer nevrotransmittere i hjernen som er knyttet til angst. Eldre pasienter er spesielt utsatt for B12-mangel, mens kvinner på p-piller eller østrogen har økt risiko for B6 mangel. Dermed er de økt risiko for angstlidelser. Vitamin B-komplekset finnes naturlig i gjær, lever, egg og grønnsaker.

vitaminmangel

Andre kosttilskudd for å behandle angst inkluderer folsyre og omega-3 fettsyrer. Angst er den vanligste symptomet på en folatmangel. Omega-3 fatty acid deficiency korrelerer også med en økt forekomst av både angst og depresjon. .

Urtepreparater

Urten kava kava, brukt som en seremoniell drikke i øyene i Stillehavet, har også vist seg å være effektiv i behandling av symptomer knyttet til angst. Kava kava gir lignende resultater som reseptbelagte anti-angst medisiner. Selv om urten roer sinnet, bør det tas med forsiktighet, da det fører til leverskader.

Panic Attack Forebygging

Panikklidelse, også assosiert med angst, er ofte forårsaket delvis av en uttømming av serotonin i hjernen. Kosttilskudd som gir langvarig behandling av panikklidelser inkluderer aminosyrer, som er viktige for normal hjernefunksjon. Melatonin, et hormon fremstilt av serotonin med kraftige antioksidante egenskaper, er også brukt som behandling av panikkanfall. Tatt om natten, mellows melatonin ut sinnet og sikrer en avslappet søvn.

Livsstil endringer

Generelt er folk som lider av angstlidelser oppfordres til å spise en sunn diett med høye mengder av frisk frukt og grønnsaker og rikelig med vann. Unngå alkohol og mat med høyt mettet fett bidrar også begrense stress av angst. Med riktig ernæring, vitamin og urte kosttilskudd, et panikkanfall eller andre ekstreme effekten av angstlidelser, kan forebygges.