Hvordan grasiøst blir eldre

September 30

Når noe aldre, modner det, og modningsprosessen er en mer scene i denne vakre reisen i livet. Aldring grasiøst krever kreativ tenkning for å finne nye måter å nyte reisen. Tell aldring tegn som velsignelser fordi de mener at du fortsatt er i live. Du kan sutre om å bli eldre, eller du kan akseptere at du er som en fin flaske vin som blir bedre med alderen.

Bruksanvisning

1 Prøv en stilig ny frisyre som fremhever den grå. Legg en moteriktig lue eller trendy ball cap til garderoben hvis håret er tynning. Å få en hårklipp eller ny lue kan gjøre deg se og føle deg yngre.

2 Kjøpe noen dollar-butikken forstørrere hvis øynene dine trenger en hjelpende hånd. Vanity kan være en barriere mellom deg og den første par lesebriller, men butikker har et bredt utvalg av ungdommelig, morsomme og fargerike rammer. Begynn å samle forstørrelsesglass for å bruke som garderobe tilbehør.

3 Trening for å unngå vektøkning. Inviter noen venner og gå en lang tur, og siden lo brenner flere kalorier, må du huske å invitere dine morsomste venner. Bli med et treningsstudio eller bare legge litt arbeid i noen sosial aktivitet, som ballroom dancing.

4 Minn deg selv hver dag for å akseptere at stadig eldre betyr subtile endringer i kroppen din. Disse endringene kan enten stress du ut, eller du kan smile og si: "Jeg er fremdeles lever!"

5 Hold en grasiøst stadig eldre journal. Skriv ned din frykt og bekymringer om å bli eldre. Les gjennom dem ofte, sjekke for å være sikker på at du tar nødvendige skritt for å arbeide gjennom dem.

Hint

  • Finn aldersspesifikke sosiale grupper i ditt område. Boomers og Beyond er en nettverksgruppe som møtes hver måned. Hvis du ikke finner en nær deg, kan du starte ditt eget samfunn av aldrende venner.
  • Frivillig din tid på et sykehjem. Sprer glede til våre eldre som bor i sykepleie anlegg vil føle hjelpe deg til å føle deg yngre.
  • Sjekk med din lege før du begynner på et treningsprogram