Unøyaktige Breathalyzer Resultater

October 4Politiet er bare på veien for å holde oss og andre drivere trygt. Det er bunnlinjen. Deres jobb er å sørge for sikkerhet, og en av de verktøyene de bruker er Alkohol. Som alt annet i denne verden, selv om det også kan gjøre feil.

Hva er en Breathalyzer?

En Breathalyzer er en enhet som måler kjemikalier i en persons pust og, mer spesifikt, BAL, eller alkoholpromille. Den promille er måling, i prosent, av det alkoholnivå per milliliter blod. De juridiske kjøre grensene varierer fra stat til stat.

Hvordan virker det?

Det er viktig å merke seg at alkohol ikke fordøyes; det er absorbert direkte inn i blodstrømmen før den fordampes i lungene når den passerer gjennom sirkulasjonssystemet. Selve Breathalyzer Enheten består av et sugerør "collector" og et utvalg av kjemikalier som bryter ned alkohol samlet. Basert på den kjemiske reaksjonen mellom alkohol og kjemikalier inne, bestemmer enheten alkoholpromille ved hjelp av en enkel matematisk ligning.

diabetiker Misreadings

Breathalyzers arbeid basert på nivået etylalkohol i blodet. Imidlertid kan breathalyzers bli forvirret av en lignende forbindelse, Aceton, noe som kan resultere i en misread. En Maryland advokat rapporterer at en diabetiker Breathalyzer målinger kan misforstås av den store mengden av aceton i kroppen. Dette skjer når en diabetiker ikke har fått nok insulin, slik at likene har begynt å bryte ned fett, frigjør aceton.

Mouth Alkohol Misreadings

Du er utsatt for mer alkohol enn du kanskje tror. Andre måter en breathalyzer kan bli kastet ut kan være så enkelt som mat du spiser eller hva du bruker til å rense tennene. Mout vaske inneholder alkohol har vist seg å kaste av opplesninger, samt mat eller biprodukter fra fordøyelsen. Den Breathalyzer forutsetter at all luft det er å måle kommer fra lungene, som det er laget for å måle, og det tar ikke hensyn til luft fra munn eller fra magen, for eksempel en burp.

miljø~~POS=TRUNC Misreadings

Din miljø, enten du vet det eller ikke, spiller en tung rolle i en Breathalyzer lesing. La oss si, bare for et øyeblikk, at du jobber som maler eller arbeide i en fabrikk rundt visse metyl forbindelser. De har en stor innvirkning på en lesning, som de kan tas opp gjennom huden. Og du kan ikke engang vet det, ifølge Drugcrimes.com.