Medisinering for lav sædkvalitet

August 27

Medisinering for lav sædkvalitet


Ifølge Dr. Bruce Rose of Infertilitet Solutions, PC, prosessen med å lage sæd er kompleks og kan ta opptil 10 uker, med flere trinn. Med så mange trinn som er involvert, er det lett for å oppstå problemer under produksjonen. Det er noen medisiner gitt til menn å forbedre sperm count, men noen problemer, som genetiske avvik av sperm, kan ikke fikses med medisiner.

typer

Medisinering for lav sædkvalitet inneholder hormoner, clomiphene og menneskelig menopausegonadotropin (HMG), hvis det er en mangel. Human chorionic gonadotriptin (hCG) er noen ganger brukt til å øke testosteronnivå og sperm produksjon.

Funksjon

Ifølge Advanced Fertility Centers of Chicago, kan clomiphene forbedre sperm produksjon og bevegeligheten når det brukes av menn.

Expert Insight

Siterer en undersøkelse utført av Verdens helseorganisasjon, Advanced Fertility Centers of Chicago sier at clomiphene bruk av menn ikke viser en økning i svangerskap blant 190 deltakende par; halvparten av de mannlige partnere mottatt clomiphene, mens de resterende mennene fikk placebo.

Potensielle

En nyere medikamentell behandling ved hjelp aromataze hemmere kan øke sperm produksjon for menn med lavt testosteron til østradiol forholdstall, ifølge Dr. Bruce Rose of Infertilitet Solutions, PC

effekter

Bivirkninger av clomiphene og hMG inkluderer kortsiktig tåkesyn, vektøkning, og bryst utvidelse og / eller ømhet, ifølge Babycenter.com.