Hvordan hjelpe en Smoking Ektefelle

August 3

Hvordan hjelpe en Smoking Ektefelle


Hvert år dreper røyking mer enn 400.000 mennesker over hele verden i gjennomsnitt. Å ha en ektefelle som røyker kan føles litt overveldende, med helserisikoen som kommer sammen med dyr vane. Hjelpe din ektefelle ta spranget inn bryte vanen er en utfordring, men en sunnere livsstil er mulig med oppmuntring og støtte underveis.

Bruksanvisning

1 Oppmuntre din ektefelle på hennes søken for å slutte å røyke med positiv forsterkning. Ta opp en ny hobby eller bli med i en klubb eller gruppe sammen for å distrahere henne mens hun er å bryte vanen. Sunn distraksjoner, som trener sammen, går på datoer sammen, eller bli en sportslig liga vil alle bidra til å holde hennes sinn av røyking.

2 opplyse deg om hvilke symptomer du kan forvente. Tilbaketrekking fra røyking kan føre til depresjon og angst. Hold empatisk til din ektefelle og hennes følelser som hun arbeider med å bryte hennes røyking vane ved trøstet henne og oppmuntre henne hvert trinn i prosessen.

3 Forskning ulike alternativer og metode tilgjengelig for å hjelpe prosessen. Hvis din ektefelle sliter slutte cold turkey, det er ting du kan foreslå å hjelpe henne i prosessen, om hun er villig til å prøve dem. Noen metoder for å hjelpe brukerne å slutte å røyke inkludere nikotin tyggegummi, nikotinplaster, og selv elektroniske "sigaretter," Noen mindre tradisjonelle metoder som hypnoterapi har vist seg effektive for mange mennesker. Hvis man ikke fungerer, foreslår hun prøve en annen. Jo mer du vet om prosessen jo mer støtte du kan tilby.

4 Bo positivt hvis din ektefelle gir inn i fristelse under hennes forsøk på å slutte. Bryte røyking vane er en lang og vanskelig prosess for noen. Oppmuntre henne til å holde seg til hennes beslutning om å slutte. Å være krevende eller harde hvis din ektefelle har en slip og føler seg motløs vil bare legge til stress av å slutte - og som kan stoppe henne fra å prøve helt.