Hva er kostnaden for Home Health Care?

March 23

Hva er kostnaden for Home Health Care?


Hjem helsekostnader varierer sterkt og bestemmes av klinisk behov, plassering og antall timer en pasient trenger hjelp. Vanligvis, jo mindre klinisk bistand som er nødvendig, vil den lavere prisen for omsorg være. Pasienter som trenger mer avansert klinisk omsorg kan finne plassering i et langsiktig omsorg anlegget til å være mindre kostbart enn hjemme helsetjenester.

Companion eller Hjemmeværende Care

Companion omsorg er en av de mest prisgunstige typer hjem helsetjenester. Companion omsorg gir ingen klinisk omsorg for pasienten, men tilbyr hjelp med måltid forberedelse, medisinering oppsett, ærend, lys rengjøring og transport. I mange stater, kan ledsager omsorgs se en pasient selv administrere medisiner eller sette opp medisiner i en eske. Men følgesomsorgspersoner generelt ikke sertifisert til å administrere medisiner. På samme måte trenger ledsager omsorgspersoner ikke bistå med toalett eller bading. Den gjennomsnittlige kostnaden for ledsager omsorg er $ 19 per time.

Nursing Assistant eller Homecare hjelpere

En sertifisert sykepleier assistent, eller CNA, er en person som har fått noen klinisk trening og er lisensiert gjennom staten. En CNA kan gi alle tjenestene som tilbys av en ledsager omsorgsperson og ytterligere kliniske tjenester. I de fleste tilfeller kan CNAs hjelpe pasienter med toalettbesøk, bading og fôring. CNAs er også opplæring i riktig kroppen mekanikk og kan hjelpe pasienter som er utsatt for fall med ambulation og omfanget av bevegelse aktiviteter. Den gjennomsnittlige kostnaden for CNA omsorg er $ 21 per time.

Licensed Praktisk Sykepleiere eller registrerte sykepleiere

Licensed praktiske sykepleiere eller lpns, og registrerte sykepleiere, eller RNS, er blant de mest klinisk erfarne hjem helsepersonell. Begge typer sykepleie krever omfattende utdannelse og klinisk trening. For å oppnå lisensstatusen i begge posisjoner, må sykepleiere oppgradere fra en høyskole, universitet eller sykehus sykepleierutdanning. En RN kan gi total pasientbehandling inkludert sårbehandling, kolostomi omsorg, trakeotomi omsorg og IV omsorg. Sykepleie er en av de dyreste hjem helsetjenester. Sykepleie koster svært sterkt, og bestemmes i stor grad av hvor avansert pasientens omsorgsbehov er. Den gjennomsnittlige kostnaden for hjemmet omsorg gitt av en sykepleier er $ 30 per time.

Tilleggskostnader

Det er viktig å huske er det flere andre kostnader forbundet med hjem helsevesenet. Alle medisiner, medisinsk utstyr og medisinsk utstyr er kjøpt av pasienten. For eksempel, hvis en pasient krever bruk av en sykehusseng, rullestol og inkontinens truser under i hjemmet rehabilitering fra en hofteoperasjon, er pasienten ansvarlig for å dekke disse kostnadene. I tillegg, hvis pasienten skulle kreve rehabiliteringstjenester som tilbys av en yrkesmessig eller fysisk terapeut, disse kostnadene også ville komme på bekostning av pasienten. Spesialitet mat og kosttilskudd som måltid erstatning vibrering, er også levert av pasienten.

Ansette en Home Health Care Provider

Hjem helsepersonell er ofte representert med lokale instanser. Byråer forvaltes av dyktige omsorg leverandører som vil individuelt vurdere de medisinske behovene til hver klient og danner en tiltaksplan for pasienten. Mens du bruker et byrå kan være mer kostbart, de er forsikret tungt og er akkreditert i de fleste stater. Kontakt din lokale Agency on Aging å få en liste over akkrediterte hjem helsevesenet etater.
Noen familier kan velge å intervjue og ansette helsepersonell som ikke er representert av et hjem helsesektoren byrå. Privat ansette en omsorgsperson er betydelig billigere enn å bruke et hjem helsesektoren byrå. Alltid be om minst tre referanser, fullføre en bakgrunnssjekk på behandler og insisterer på førstehjelp og HLR-sertifisering.