Hva er tegn og symptomer på skjoldbrusk infertilitet?

August 28

Hypotyreose kan bli oppdaget under eller etter svangerskapet, men mange ganger på grunn av hypotyreose, kvinner kan ikke bli gravid i det hele tatt fordi tilstanden stopper eggløsningen. Imidlertid kan menstruasjonen forblir normal, noe som gjør det vanskelig å avgjøre om hypotyreose er den underliggende årsaken til infertilitet. De kvinnene som klarer å bli gravid, mens lider av hypotyreose, har en økt sjanse for spontanabort, Videre er barnet i fare for krybbedød og har fødselsskader. Selv om det er ikke mange tegn og symptomer som går sammen med sykdommen, det er noen til å vurdere.

Ingen menstruasjonssyklusen

Mange kvinner fortsetter å ha en normal menstruasjonssyklus selv med hypotyreose; men hvis uregelmessigheter oppstår, kan det være et tegn på sykdom og er best sjekket av en lege.

amming

Mange kvinner med alvorlig hypotyreose begynner å laktat selv ikke er gravid. Dette kan skje for kvinner som aldri har hatt barn, og det er et talende tegn på hypotyreose.

Vektøkning

Uforklarlig vektøkning er en tidlig indikator på hypotyreose; og hvis sunt kosthold og mosjon ikke løser problemet, bør lege konsulteres.

Depresjon

Mange kvinner med hypotyreose har en tendens til å føle seg overveldet, deprimert og tom for energi hele tiden.

Redusert Sex Drive

En sunn sexlyst reduseres når du arbeider med hypotyreose og faktisk kan forsvinne helt.

Cold Intoleranse og muskelsmerter

Felles og muskelsmerter er vanlig hos kvinner som lider av hypotyreose som er kaldt intoleranse.

ovarian cyster

Hypotyreose er også kjent for å produsere cyster på eggstokkene skape enda en ytterligere grunn for infertilitet.