Hva er tegn og symptomer på cerebrovaskulær sykdom?

December 4

Hva er tegn og symptomer på cerebrovaskulær sykdom?


Ifølge Penn State Children Hospital i Hershey, Pennsylvania, er cerebrovaskulær sykdom en type slag som fører til hjernevevet til å dø av mangel på oksygen. Denne type hjerneslag kan skje i alle aldre, men det er mer sannsynlig å skje i løpet av de første fem årene av barndommen. Denne type slag er et resultat av en blokkert blodkaret. Barn som lider av denne type stoke vanligvis har andre helseproblemer, som for eksempel sigdcelle eller cyanotisk hjertesykdom.

migrene

Ifølge Penn State Children Hospital, migrene er et tegn på cerebrovaskulær sykdom. Men husk at en migrene kan også indikere andre typer slag også. Hvis barnet klager over en alvorlig, immobilisering hodepine, ta ham til legevakten med en gang. Dette er spesielt viktig hvis barnet lider av andre medisinske tilstander.

synsproblemer

Et annet tegn på cerebrovaskulær sykdom er synsproblemer. Barnets syn vil plutselig bli veldig forvrengt og uskarpt. Dette vil i sin tur føre til problemer med koordinasjon og balanse også. Hvis du oppdager en eller flere av disse symptomene, ta barnet til legevakten med en gang.

talevansker

Et annet symptom på cerebrovaskulær sykdom er problemer med å snakke. Barnet ditt vil slite med å snakke fordi hjernen ikke kommuniserer riktig med de som er involvert i tale nerver. Etter at barnet har kommet seg, kan hennes tale bli permanent svekket.

andre symptomer

Cerebrovaskulær sykdom kan også forårsake andre symptomer som kvalme, oppkast og nummenhet i ansiktet. Symptomene på cerebrovaskulær sykdom er lik andre typer slag. Når hjernen mister oksygen på grunn av en blødning, er hele kroppen påvirket, herunder tale og koordinering. En person opplever denne type slag kan ha en eller alle av disse symptomene.