Dos & don'ts om hvordan å bli gravid Fast

May 3

Noen mennesker kan vare mindre om de har et barn. Andre, derimot, kan ikke vente med å bli gravid. Oddsen for unnfangelse suksess kan forbedres for disse personene ved å betale oppmerksomhet til noen dos and don'ts knyttet til graviditet.

Eggløsning og Intercourse

Hold styr på eggløsning og ha sex i dagene før når du har eggløsning. Mange kvinner ikke tenke rett og slett fordi de ikke vet når de er mest fruktbare (dvs. når de har eggløsning) og går glipp av forestillingen vindu av muligheter. Kvinner som ønsker å bli gravide kan bruke hjemme Ovulation Predictor kits og kartlegge metoder for å få en idé om når de har eggløsning i sin normale menstruasjonssyklusen. Når en kvinne har en idé om når hun er eller vil være eggløsning, kan sex være planlagt for dagene før eggløsning, slik at sperm er tilgjengelig for egg når den er sluppet (sædceller kan leve opp til fem til sju dager hvis forholdene ligger til rette ). Ikke anta at du er "som en klokke" i forhold til eggløsning, men siden det er svært sjelden at en kvinne vil eggløsning på nøyaktig samme tid i hver menstruasjonssyklus på grunn av hormonelle endringer kan kvinnen oppleve.

Snørr og smøremidler

Overvåk slimet i livmorhalsen og unngå bruk av personlige smøremidler under elskov. En kvinnes slimet i livmorhalsen endrer konsistens gjennom hele menstruasjonssyklusen. Under den mest fruktbare perioden av en kvinnes syklus, er slimet i livmorhalsen normalt klare og er konsistensen av eggehvite. Overvåking slimet også kan gi en indikasjon på mulige fruktbarhetsproblemer, som for eksempel en infeksjon som kan skape et miljø der sædcellene ikke kan overleve. Hormonnivået noen ganger kan skape vaginal tørrhet, men smøremidler bør unngås hvis du prøver å bli gravid fordi mange av dem inneholder ingredienser som ikke sperm vennlig.

Kosthold og rusmisbruk

Få en diett sammen og unngå å drikke, røyke eller gjør narkotika. Når en kvinnes kropp er mangelfull i kalorier, vitaminer, mineraler og næringsstoffer, går kroppen inn i selvoppholdelsesmodus og stopper prosessene den anser som mindre enn avgjørende for overlevelse. Dette omfatter prosesser knyttet til utgivelsen av egg, noe som er grunnen til at kvinner som kosthold alvorlig noen ganger har uregelmessig eller savnet perioder. Dette kan gjøre det vanskelig å forutsi eggløsning, noe som gjør det vanskelig å ha samleie for unnfangelse til rett tid. Videre, selv om en kvinne blir gravid med dårlig kosthold, drikke, røyke eller gjør narkotika øker oddsen for at problemene vil føre etter unnfangelse (f.eks fødselsskader) som kan ende i kvinnens kropp avviser graviditet.