Hvordan behandle Nerve Damage

January 19

Nerveskade kan være forårsaket av en rekke forskjellige tilstander. Kilden av skaden må identifiseres for healing å ta plass. Det finnes flere metoder for å håndtere smerte, men svært få eksistere som vil virkelig helbrede nerver.

Bruksanvisning

Finne årsaken til Nerve Damage

1 Identifisere kilden til nerveskader. Den kan stamme fra en foregående kirurgisk prosedyre, alvorlig fysisk traume, diabetes, kreft, autoimmune sykdommer, eller degenerering på grunn av aldring.

2 Se en lege. Uansett kilde, hvis det er vedvarende smerte eller bankende opplevelser hvor som helst i kroppen en lege kan ta opp nerveskader ved å bruke en av følgende løsninger:

At pasienten korrigere eventuelle ernæringsmessige mangler regulere blodsukkeret i de som har diabetes Anbefale fysioterapi Anbefale kirurgi for dem som opplever fysiske traumer Forskrivnings medisin for de med autoimmune sykdommer

3 Få inn en ledelse diett. Smertebehandling er en viktig del av avtagende ubehag forårsaket av nerveskader. En lege kan foreskrive smertestillende midler, antiseizure medisiner, eller visse antidepressiva for å hjelpe undertrykke følelsen av smerte.

4 Ta fettløselige vitaminer som de bidrar til å reparere myelin rundt nervene. Vitaminene A, D, E og K er alle fettløselige og effektive ved behandling av skadede nerver. Å spise proteinrik mat og grønne grønnsaker er en måte å få disse vitaminene, eller de kan tas i form av et vitamin supplement.

5 Sammen med å ta noen form for medisin foreskrevet av lege, det finnes alternative metoder for å dempe nerve smerte. En av de mest populære er akupunktur. Andre metoder omfatter avslapning meditasjon og hypnose.