Den beste tiden å ta Protein Shakes

February 12

Protein shakes er protein tilskudd som vanligvis stammer fra whey eller soya protein. De er lavt kaloriinnhold, lett å fordøye måter for å sikre at nok protein forbrukes i dietten. De blir også brukt av fitness entusiaster til å støtte sine treningsøkter og de brukes av dieters å øke metabolismen og som et måltid erstatning eller et lavt kalori snack.

Protein

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, fra håret til bein og muskler. Protein er viktig for helsen til kroppen som en helhet, og bidrar til å opprettholde energinivået gjennom hele dagen. Alle dyr kjøtt, meieriprodukter, egg, nøtter, bønner og soyaprodukter inneholder store mengder protein, men protein kan også tas som et supplement i form av en shake laget av protein pulver.

typer

Protein pulver er vanligvis laget av myse eller soyaprotein. Myse-protein er laget av en komponent i kumelk. Det er ekstremt lav i laktose og trygt for de som er laktoseintolerante. Soya protein er laget av soyabønner. Begge typer protein er lett å fordøye og glutenfri. De er også lav i kalorier og er egnet til å tas som et måltid erstatning.

Fitness

Fitness entusiaster bruke protein shakes til å støtte muskel restitusjon etter trening. Da tas innen en halv time med trening en protein shake kan bidra til å fylle kroppen med tapt energi samt hjelpe musklene til å reparere seg selv raskere. Dette betyr at en person kan gjøre mer intense treningsøkter, oftere, med en raskere utvinning perioden. Dette er til nytte for dem som ønsker å tone samt de som ønsker å bulk opp i størrelse.

Vekttap

Protein shakes blir også brukt av de som er slanking eller prøver å gå ned i vekt. Protein tar lengre tid å fordøye og dette betyr at legemet forblir fullt for en lengre periode. Dette bidrar til å balansere blodsukkernivået og redusere trangen til å snack. Protein bidrar også til å øke hastigheten på stoffskiftet ved å støtte muskel utvikling. Utviklet musklene øker metabolic rate.

Dosering

For de som ønsker å gå ned i vekt, den beste tiden å ta en protein supplement er i morgen. Dette vil bidra til å sparke starte stoffskiftet med en sunn høy protein, lav kalori mat kilde som vil holde deg mett lengre og redusere behovet for å snack i løpet av dagen. Et protein shake kan også tas for å erstatte en matbit i løpet av dagen, for å holde stoffskiftet arbeider og blodsukkeret stabilt.