Low Calorie Diet Informasjon

July 27

Det finnes mange dietter allment tilgjengelige for enkeltpersoner, og lav-kalori diett har vært en av de mest populære og eldste eksisterende dietter rundt. Lav-kalori diett varierer fra flytende dietter til kål suppe dietter og enkel kalori telling og restriksjoner. Ofte personer bruker disse diettene som et middel for hurtig vekttap, men farlige utfall kan føre til.

Typer av lav-kalori dietter

En tradisjonell lav-kalori diett er kalori telling hvor en dieter forsøker å spise færre kalorier enn antall kalorier brent på en gitt dag. Ligningen er ganske enkelt kalorier i kontra kalorier ut for å skape et underskudd som resulterer i vekttap. Denne metoden krever nøye kalori telling av noe matinntak og tilnærmelser av de forbrente kalorier inkludert trening og daglige aktiviteter.
Avledninger av disse dietter har siden blitt opprettet for å aktivere Kosten en enklere alternativ til nitid kaloritelling. Flytende dietter som begrenser inntaket til bare væsker lar enkeltpersoner til å drikke kalorier og forby fast food forbruk. Den kål suppe diett eller korn dietter har dieters spise disse matvarene for to av de tre måltider i løpet av dagen, slik at en gratis "stort" måltid der den enkelte kan velge å spise noe.

Hvor effektiv er lav-kalori dietter?

Selv om lav-kalori diett gjøre fremme hurtig vekttap, de fleste av resultatene er bare midlertidig, og kan være usunn. Hvis en person er anbefalt å gå ned i vekt av medisinske grunner, en skikkelig lav-kalori diett trygt avledet av en sertifisert ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog. I tillegg er de fleste av de første vekttap kommer fra vanntap og omdannelse av protein til fett, siden kroppen bryter automatisk ned protein når det først går under sult modus. Protein også veier mer enn fett, så det er ikke overraskende at tall på skalaen avtar.
Hvis det gjøres riktig og på en balansert måte, kombinert med hjerte-sunn mosjon, lav-kalori diett hjelpemiddel i effektiv vekttap. Det er for det meste når enkeltpersoner tar disse diettene til drastiske tiltak og ekstreme nedturer som fører til utrygge og midlertidige resultater.

Eksempler på sunn kalorifattig diett

En sunn kalorifattig måltid plan bør inneholde en god balanse av karbohydrater, fett, proteinene og fiber sammen med en multivitamin. En av de mest effektive metoder er å strukturere et måltid rundt retningslinjer fastsatt i en næringspyramiden som anbefaler større rasjoner av frukt og grønnsaker og noen ekstra kalorier fra bearbeidet snacks med tilsatt sukker og fett. Magre proteiner som fisk, bønner, magert kjøtt og magre meieriprodukter er sunne proteinkilder.
Et godt eksempel på et daglig måltid plan kan være som følger:
Frokost: 1/2 kopp havregryn kokt i vann (150 CAL), 3/4 cups friske blåbær (50 CAL) 1 halv kopp skummet melk (50 CAL)
Totalt: 250 CAL
Lunsj: 2 kopper blandet salat, en kopp kokte grønnsaker (for eksempel grønne bønner, gulrøtter), 4 oz. kyllingbryst eller protein tilsvarende med 1 ss. lett salat dressing (ingen høy fruktose mais sirup eller tilsatt sukker) og 1 eple
Totalt: 400 CAL
Middag: 6 oz. fisk (250 CAL), 1/2 kopp kokt brun ris (100 CAL), en kopp kokte grønnsaker, en stor side salat kledd med 1 ss. lett dressing. Dessert: 1/2 kopp frukt med 6 oz. vanlig yoghurt eller lett yoghurt
Totalt: 550 til 600 CAL
Når sulten, kan en 200-til-for 250 calorie snack også bli lagt til, slik at daglige total å være ca 1,300-1,500 kalorier.

Hva er riktig mengde kaloriforbruk?

Den daglige anbefalte antall kalorier for å bli konsumert av en individuell varierer fra 1400 til 2220 avhengig av vekt, høyde, aktivitetsnivå, alder og kjønn på dieter. I gjennomsnitt, trenger kroppen minst 1100 kalorier om dagen for å holde vitale organer fungerer. Derfor er det sterkt oppfordret til at slankere ikke går under en 1200-kalori diett per dag.
I tillegg kan drastiske kalori kutt føre til at stoffskiftet å bremse ned fordi kroppen sanser "sult". Resultatet er en person som ikke kan brenne nesten like mange kalorier som han var før kuttene.

Den mest effektive vekttap løsning

Lav-kalori diett kan være nyttig for vekttap og nødvendig for noen enkeltpersoner som har blitt spurt av leger for vekttap. Men drastisk kutt være farlig, spesielt for unge jenter, og føre til spiseforstyrrelser.