Vekttap Menyer for kvinner

March 28

Å miste vekt er enklere enn du tror hvis du konstruere riktig kosthold plan, som bør inkludere sunn mat og rikelig med mosjon. Fra lavkarbo til lavkalori, kvinner kan gå ned i vekt ved å velge en diett plan som passer inn i deres livsstil og matcher deres kosttilskudd smak. Drikk minst 64 dl vann og trene minst fire eller fem dager i uken for å gjøre noen diett plan en suksess.

Low Carb

Den populære carb diett plan menyen lav inkluderer bare protein, grønnsaker og meieriprodukter i ca to uker. Low carb dietter er basert på protein, noe som tar lengre tid å fordøye, holde deg fyldigere for en lengre periode. Low carb dietter er spesielt bra for kvinner fordi de inneholder melkeprodukter, som hjelpemiddel i bein heia.

Spis biff, kylling, fisk og tofu som din viktigste kilde til protein. Inkluder melkeprodukter slik som lav-fett versjoner av yoghurt, ost, cottage cheese og melk pluss så mange ferske grønnsaker som du vil.

Prøv bacon og egg til frokost, etterfulgt av en halv grapefrukt til lunsj. Spis en stor kokkens salat med masse bacon biter og kalkun. Bruk olivenolje og eddik som en dressing. Tilfredsstille dine ettermiddag cravings med 12 vasket, skrelt og kuttet gulrøtter ledsaget av lite sukker ranch dressing. Prøv 3 oz. av fisk, kylling eller biff til middag sammen med to kopper dampede blandede grønnsaker og en salat. Ha en fettfattig yoghurt for kvelden snack.

Vegetarisk

En plantebasert diett hjelper deg å miste vekt pluss det kan bidra til å holde å holde brystkreft unna. I 1982 publiserte National Research Council en rapport kalt "kosthold, ernæring og kreft" som forsket på brystkreft frekvensen av japanske kvinner som eksisterte primært på et vegetarisk kosthold. Forskerne fant at brystkreft i Japan er sjeldne, og de tillegger at det faktum at de fleste japanske spise et plantebasert kosthold.

En plantebasert kosthold har også vekttap fordeler. Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, fra Mayo Clinic, vegetarianere vanligvis inntar færre kalorier, som hjelpemidler i vekttap. Hun legger til at å gå vegetarianer ikke garantere vekttap og du må planlegge programmet nøye.

Spis stål-kuttet havregryn og blåbær til frokost, etterfulgt av et eple med en teskje av naturlig peanøttsmør for en morgen snack. Ta en spinat salat med lite sukker salat dressing til lunsj etterfulgt av en kopp blandet bær for en matbit. Ha en vegetarisk burger til middag på en multi-korn bun. Ta med en stor salat med rå grønnsaker toppet med solsikkefrø og olivenolje og eddik. Avslutt dagen med en liten bit av multi-korn ristet pitabrød og en liten mengde smør.

Low Calorie

Gå ned i vekt og opprettholde din ungdom på en lav kalori diett plan. Unngå plastisk kirurg kontor når du ser tegn på aldring og prøve et lavt kaloriinntak i stedet.

Ifølge Dr. Eric Ravussin, sjef for helse og prestasjonsforbedring ved Pennington Biomedical Research Center ved Louisiana State University, fører kalori begrensning til lavere insulin nivåer og kroppstemperatur, begge tegn til lang levetid. Han drev også en studie på lavkaloridietter og innvirkningen på bremse aldringsprosessen og fant at deltakere som fulgte en lav kalori diett mistet et gjennomsnitt på 15 prosent av sin kroppsvekt.

Spis to egg og en skive bacon til frokost. Ha en lav fett, lav kalori yoghurt for en matbit etterfulgt av en lunsj med to kopper rå spinat toppet med en teskje olivenolje og saften av en frisk sitron. Ha et stykke fettfattig ost for ettermiddagen snack. Til middag, kokk eller grill en 3-oz. stykke kylling og ha det med to kopper dampede grønnsaker. Ha et glass melk før sengetid for å avslutte dagen.