Typer Healing Stones

August 12

Typer Healing Stones


Gjennom tidene har enkelte steiner blitt sagt å bedre fysisk og psykisk helse. Det antas at disse steinene kan holdes i hånden, plasseres på visse deler av kroppen - i områder kjent som chakraene - eller til og med plassert under en pute for å gi helbredende egenskaper. Mens det er mange typer helbredende steiner, er det noen som er spioneringen som den mektigste.

ametyst

Ametyst er en lys-lilla stein og regnes for å være en av de mer-potente helbredende steiner. Amethyst brukes primært for stress og følelsesmessig stabilitet, men det sies også å ha muligheten til å øke konsentrasjonen og innpode en følelse av fred på brukeren. Amethyst antas å være mest effektive når de plasseres på kronen av hodet eller pannen.

Citrin

Citrine antas å være en stein av glede og optimisme. Steinen, som spenner i farge fra lys gul til dyp oransje, sies å hjelpe avverge depresjon og øke kreativitet og mental klarhet. På grunn av sin positive energi, er citrin også sies å skape velstand for brukeren, både i materielle og immaterielle former. Mye av citrin selges i dag er skapt ved å legge varme til ametyst, som slår stein oransje. Derfor er noen av de ametyst egenskaper kan finnes i citrin også.

jade

Jade har vært en stift stein i Kina i århundrer. Oftest assosiert med hell, er Jade også antatt å bli kvitt negative tanker og følelser, og oppmuntre samlede følelsesmessige velvære. Mens de fleste forbinder steinen med grønt, kan jade være mange forskjellige farger, inkludert blå, brun, lavendel, rød og hvit, hver antas å ha varierende grad av helbredende kraft, avhengig av farge.

Lapis lazuli

Lapis lazuli sies å rense blodet og øke immunforsvaret. Den dype lilla perle antas å ha rolige helbredende egenskaper og til å justere kroppen så vel som sinnet, og dermed holde brukeren fokusert og fortsatt. Lapis sies å trekke energi oppover, derfor fungerer best når den plasseres nærmere hodet.

Quartz

Også kjent som bergkrystall, er kvarts sies å ha de mest helbredende egenskaper av alle steinene og er kjent som "master healer." Kvartskrystall antas å aktivere kroppens energi og tegne eller gi energi, avhengig av behovene til brukeren. Quartz sies å også hjelpe til med healing på alle nivåer mentalt, åndelig og fysisk når den plasseres hvor som helst på kroppen.