Naturlige måter å behandle Varicose Vein Pain

May 23

Åreknuter er årer som har blitt forstørret, oppblåst og ofte vridd under huden på grunn av defekte ventiler. Ventiler i venene normalt holde blodet strømmer mot tyngdekraften opp mot hjertet, men når ventilene blir skadet eller ikke lenger fungere på grunn av konstant trykk, som i stående i lange perioder av gangen, strømmer blodet bakover og bassenger innenfor venen, forårsaker utvidelse og andre skader.

symptomer

Åreknuter kan finnes overalt i kroppen, men er mest kjent for å påvirke leggene og anklene, på grunn av høyt press på dette området når du står. Åreknuter kan være arvelig, og er også forårsaket av aldring. De kan også skyldes forhold som øker trykket på beinet årer, slik som å være overvektig eller gravid.
Symptomer på åreknuter inkluderer mørk blå eller røde årer som er synlig gjennom huden. Bena kan føles tung eller trøtt og kan hovne opp, blir verkende og smertefullt. Huden kan komme tørr og tynn og kan lett for å blø fra mindre skader.

retts~~POS=TRUNC

En mildt tilfelle av åreknuter vanligvis ikke krever behandling av en lege. Du kan finne lindring fra ubehag med grunnleggende natur at-home rettsmidler.
Prøv ikke for å stå i lange perioder av gangen for å redusere presset på ventilene og årer i bena og føttene. Hvis du må stå i lange perioder, slitasje støttestrømper, som hjelpemiddel beinmuskulaturen i å skyve blod oppover ved å fokusere trykk nær anklene.
Masser noen dråper olje av rosmarin i det berørte området for å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen og forårsake kapillærene utvider seg, lindre hevelse og smertefulle symptomer. Kamille kan også hjelpe i lindrende betennelser og lindre smerte.
Snyltende eller sprøyting bena med kaldt vann kan lindre smerter og smerter fra overfladiske åreknuter.
Ligg flatt på gulvet og hvile bena på en stol sete eller rett opp mot en vegg i minst to minutter. Dette vil bidra til å renne blod fra hovne vener, trykkavlastning og eliminere smerte.

Massasje området rundt venene, være forsiktig med å massere åreknuter seg selv, da dette kan føre til mer press og skade. Sitt komfortabelt på en seng eller sofa og heve bena litt ved å plassere en pute under dem. Masser opp hele beinet fra ankelen til låret i minst fem minutter for hver etappe.
Prøv yoga. De strekker seg teknikker for yoga kan være gunstig for åreknuter som de fremme sirkulasjon og drenering av blod fra dette området. Dens avspenningsteknikker kan også ytterligere lindre smerte og ubehag ved å tillate mer oksygen å komme inn i blodbanen.

Tips

Spis en høy-fiber diett for å hindre belastende av avføring, noe som ofte kan bygge opp trykk og forårsake eller forverre åreknuter. Spis måltider bygget rundt hele korn, frukt og grønnsaker.
Ta masse vitamin C og E, som bidrar til å styrke immunforsvaret, fremme helbredelse, styrke blodåre vegger og hjelpe i effektiv blodsirkulasjon.
Ikke røyk. Røyking kan bidra til forhøyet blodtrykk som kan forverre åreknuter.
Unngå iført høye hæler.
Bruk løse klær; stramme klær kan begrense blodstrøm og tillate blod til bassenget i området.