Plant frø som brukes for akupunktur

April 4

Plant frø som brukes for akupunktur


Et alternativ til å bruke akupunktur nåler er å bruke plante frø tapet over akupunkturpunkter på øret. Dette er spesielt effektivt fordi pasienten kan kontinuerlig stimulere dem mellom besøk til akupunktør.

Teori

Ifølge auricular akupunktur teori, kan øret sees som et kart over hele kroppen. Derfor kan du behandle problemer overalt i kroppen gjennom punkter på øret. Det er også empiriske punkter som har spesifikke bruksområder som bedre søvn, redusere appetitten og senker blodtrykket.

plante frø

Plantefrøene som benyttes er fra Vaccaria anlegget. De er små runde frø som kommer på et stykke tape og er den perfekte størrelsen for påføring på øret poeng. I kinesisk medisin, disse frøene tas internt forbedre blodsirkulasjonen, slik at de blir også brukt for sine energiske egenskaper.

Behandling

Akupunktøren tapes frøene på bestemte punkter på øret enten som et supplement til en behandling med nåler eller som selve behandlingen. Frøene som regel holde på i tre-fire dager før han ble byttet ut. I løpet av denne tiden, kan pasienten trykke på frøene å stimulere punktene og dra nytte av den terapeutiske effekter.

bruk

Frø er best kjent for sin bruk i behandling av avhengighet. De brukes for narkotika og alkohol avhengighet, for å slutte å røyke og for vekttap. Andre vanlige tilstander som behandles er depresjon, søvnløshet og smerter.

resultater

Denne type behandling har en tendens til å fungere best i forbindelse med andre, for eksempel akupunktur behandlinger med nåler. Når det gjelder avhengighet eller vekttap, må pasienten være forpliktet til resultatene også. Behandlingen vil bidra til å dempe appetitten og forbedre fordøyelsen, for eksempel, men ingen kan stoppe noen fra å spise hvis de ikke er forpliktet til å miste vekt.