Fordeler med Slippery Elm

December 30

Slippery Elm har vært brukt i århundrer som en medisinsk behandling. Indianerne brukte det som en helbredende agent. Slippery Elm er et tre hører hjemme i Nord-Amerika. Treet indre bark er tørket og drevet for utallige bruksområder og fordeler.

mucilage

Glatte alm inneholder mucilage. Dette stoffet blir en tykk gel når de blandes med vann. Denne ingrediensen gjør er nyttig i behandling av sår hals, hoste, munnsår, fordøyelsesproblemer og magesmerter.

Behandling

Den beroligende egenskaper glatte alm har vært gunstig for folk med sure oppstøt, magesår, kolitt og i behandlingen av diaré.

sår

Slippery Elm brukes eksternt i behandling av sår, kutt og brannsår. Det er også brukt for visse hud bluss-ups som koker og hudutslett.

Tannverk

Slippery Elm er brukt for å forebygge tannråte. Når den plasseres i en råtten tann eller rot det lindrer smerte og hindrer ytterligere forfall.

Vanndrivende drivende~~POS=HEADCOMP

Slippery Elm er også brukt som et vanndrivende. Det bidrar til å rense tykktarmen, og er nyttig i behandling av irritabel tarm syndrom.

betraktninger

Det har vært lite forskning gjort på glatte alm, men det regnes som trygt og noen ganger effektivt for de ovennevnte forhold. Som med alle urte supplement, bør du kontakte legen din først hvis pre-eksisterende forhold er til stede, eller du har noen bekymringer.