Colon Hydroterapi Behandling

January 23

Colon Hydroterapi Behandling


Colon hydroterapi (også kalt colonics eller colonic vanning) er prosedyren for å spyle den store tarmen med vann for å fjerne urenheter. Disse urenheter kan ha samlet seg i tykktarmen gjennom mange år. Behandlinger kan gjøres hjemme. Men de fleste bruker en lisensiert kolon terapeut for å administrere behandling. En typisk sesjon kan fjerne så mye avfall som 20 avføring.

Hvorfor folk gjør det

Det er mange grunner til at folk gjennomgår colon hydroterapi behandling. Noen er bare ute for å opprettholde sin helse eller gå ned i vekt. Mange kvinner søker å opprettholde sitt ungdommelig utseende, som angivelig kan oppnås ved å eliminere giftstoffer. Andre har mer alvorlige sykdommer eller autoimmune sykdommer, og å eliminere systemisk gjær og giftstoffer er viktig for å forbedre deres helse.

Hjem Versus kommersielle enheter

Hjem colonic kits eller enheter vanligvis koster $ 100 til $ 300. Fordelen med disse enhetene er praktisk; du kan gjøre en behandling når du har tid. Ulempen er at vannforsyningen må stenge jevne mellomrom for å fjerne innholdet. Plattformen er plassert mellom en stol og toalettet, som ikke er så solid som kommersielle enheter. Til slutt er det en ulempe for rengjøring av plattformen etter hver bruk.

På den annen side, de kommersielle anlegg tillater en konstant vanntilførsel for å tømme tarmene. Behandlingene er også administreres av en lisensiert kolon terapeut. Disse menneskene bedre kan bidra til å diagnostisere en persons problem og anbefaler kosttilskudd for å forbedre immunitet.

Prosessen

Colon hydroterapi er vanligvis utføres gjennom en lisensiert kolon terapeut. Disse personene er ofte funnet i de samme kontorene som soneterapeuter, akupunktører og dype massører. En sesjon vil vanligvis kjører ca 40 minutter.

Etter disrobing fra livet og ned, pasienten ligger vanligvis på et bord med en vask, setter inn en liten slange i endetarmen hans og trekker et laken over seg. Tykktarmen terapeut entrer så i rommet, slås vannet av og setter den innledende vanntemperaturen. Noen terapeuter bo i rommet under behandling og noen ikke. Vannet kontrollene er enkle å betjene.

De fleste av disse profesjonelle bruker en selvstendig enhet som kjører uten avbrudd. Vanntilførselen, som er forhøyet ved et høyere nivå enn bordet, kommer inn i pasientens tykktarmen gjennom røret. Det fyller gradvis alle tre deler av tykktarmen: Stigende, tverrgående og synkende. Omtrent 25 til 30 liter vann vil bli brukt i prosessen.

Pasienter blir vanligvis bedt om å holde vannet i så lenge som mulig. Dette fremmer prosessen med å skille skorper og fecal materiale fra kolon vegger. Hver gang pasienten slipper sitt vann, renner den gjennom bassenget i et langt rør som går langs veggen. En fluoriserende lys bak røret gjør det enkelt å vise avfall. En pasient blir vanligvis bedt om å undersøke innholdet i røret og senere rapportere det til tykktarmen terapeut. For eksempel, hvis en pasient ser mye gul væske i røret, han sannsynligvis fjernet mye av giftstoffer i løpet av økten. Hvit betyr vanligvis systemiske gjær.

De fleste kolon hydrotherapists vil gi sine pasienter probiotika etter en økt. Dette kan gjøres oralt eller gjennom tarmen ved slutten av sesjonen. Dette bidrar til å gjenopprette noe av floraen tapt i prosessen. Elektrolytter er ofte inkludert i miksturen.

Fordelene

Over tid kan mange pounds av avføring akkumuleres i tykktarmen. Som et resultat, kan toksiner bli fanget opp av slim foring tarmveggene. Disse giftstoffene vil etter hvert inn i blodstrømmen og invadere celler og vitale organer. Dette kan føre til alvorlig sykdom eller død.

Dessuten, essensielle vitaminer og mineraler passere gjennom veggene i tykktarmen. Enhver blokkering kan hindre kroppens opptak av disse næringsstoffene.

Colon hydroterapi rids også tykktarmen av invasive bakterier. Bakterier som henger for lenge i tarmen kan senke pH-nivåer. Denne lavere pH-verdier gir et surere miljø for skadelige parasitter å trives. Under behandlingen og høyere temperaturer kan bidra til å drepe denne dårlige bakterier.

Endelig kan colon hydroterapi eliminere systemiske gjær, den underliggende årsaken til mange autoimmune sykdommer.

Antall økter

De fleste vil gjøre fire til åtte økter fordelt på seks eller åtte uker. Mer kronisk syke pasienter kan tilbringe mange måneder med colon hydroterapi.