Hva er fordelene med Arame?

March 14

Hva er fordelene med Arame?


Arame er en marine brunalger og medlem av tare familien. Det er et hav grønnsak, en form for spiselig tang, høstet stort sett utenfor kysten av Sør-Korea og Japan. Arame brukes mye i japansk mat. Som med mange former for spiselig tang, mange helsefordeler skyldes vanlig arame forbruk.

Body Cleansing

Den alginsyre funnet i sjøen grønnsaker som arame hjelper bind og trekke giftstoffer fra kroppen, ifølge en 1964 studie ved McGill University i Montreal. Tungmetaller som bly, kadmium og kvikksølv er gjengitt ufordøyelig og eliminert.

Thyroid Health

Skjoldbruskkjertelen er en del av det endokrine systemet, som ligger i halsen. Det er ansvarlig for å regulere kroppstemperaturen og stoffskiftet. En underactive skjoldbruskkjertelen kan føre til vektøkning, depresjon og tretthet. Arame inneholder høye nivåer av jod, som er avgjørende for generelle skjoldbrusk helse.

Weight Control

Arame er nesten fettfritt og inneholder få kalorier, noe som gjør det bra for vekttap. Det er også rik på viktige mineraler, vitaminer, proteiner og sporstoffer. Når kroppen er riktig næring og næringsbehov er oppfylt, vil sult spre fordi kroppen din har alt den trenger. Ta det med salater eller som tilbehør.

Immunforsvar

Arame er et potent immunsystem booster på grunn av den store mengden av vitaminer så som A, B1, B2, B6, niacin, vitamin C, pantotensyre og folsyre, i tillegg til slike mineraler som kalsium, natrium, magnesium, kalium, jod, jern og sink. Regelmessig arame forbruket vil holde immunforsvaret fungerer på et høyt nivå og holde forkjølelse, influensa og andre sykdommer unna.

Cancer Prevention

Arame er full av antioksidanter og fytokjemikalier, som hjelper kroppen renske kreftfremkallende frie radikaler. Japanske kvinner, som jevnlig inkluderer sjø grønnsaker i kostholdet, har en av de laveste forekomst av brystkreft i verden.