Hvor lenge bruker vi Oil of Oregano?

February 1

Hvor lenge bruker vi Oil of Oregano?


Olje av oregano er en sunn olje ofte brukt for naturmidler. Ifølge en oktober 2001 utgivelse av LewRockwell.com, er olje av oregano sies å ha medisinske egenskaper som ligner på antibiotika. På grunn av sin styrke, er det viktig å bruke olje av oregano riktig måte.

Funksjon

Olje av oregano har mange helbredende egenskaper, inkludert servering som en antiseptisk, en nesespray, en anti-allergen og det kan også brukes til å behandle fotsopp. Oregano olje er tilgjengelig i flytende eller kapselform. Avhengig av hvilken den olje av oregano brukes for, kan det tas oralt eller påføres huden topisk.

Påvirkning

Forskjellige produsenter flaske olje av oregano i en rekke forskjellige konsentrasjonsnivåer. Jo høyere konsentrasjonsnivå, jo mer potent oljen er. Dette påvirker anbefalt dosering og varighet av hvordan bør brukes oljen.

Varighet

Olje av oregano er en naturlig olje som kan tas i små doser hver dag for å opprettholde kroppens helse. Når olje av oregano blir brukt til behandling av en spesiell sykdom, er det imidlertid viktig å ikke gå over den anbefalte doseringen som en lege foreskriver. Dr. Ray Sahel sier ta olje av oregano to til tre ganger per uke for å behandle en sykdom eller sykdom er trygt. Pass på at oljen ikke går harsk. Den gjennomsnittlige holdbarhet på olje av oregano er to år.