Olive Leaf Oil Fordeler

September 21

Olive Leaf Oil Fordeler


Oliventreet har vært populær siden oldtidens Egypt. Holistiske behandlinger og alternativ medisin har brukt deler og ekstrakter av oliventreet i århundrer. Den oliven blad olje har mange fordeler, og kan øke immunsystem samt støtte det kardiovaskulære systemet. Den mest vanlige bruken er i skjønnhetsprodukter som kremer og lotions, men du kan også finne det i sjampo og balsam.

sykdom Fighter

Oliven blad olje inneholder oleuropein, en sykdom-bekjempelse sammensatte. Oleuropein har anti-virus og anti-bakterielle egenskaper som kan ødelegge de dårlige bakteriene samtidig bevare det gode. Sine gode egenskaper kan også behandle betennelse. Oleuropein og olivenolje leaf behandle sykdommer som sopp, helvetesild, helvetesild virus, hjernehinnebetennelse, lungebetennelse og vaginal gjær infeksjoner.

antioksidanter

Oliven blad olje er rik på antioksidanter og øker kroppens immunsystem. Antioksidanter beskytter kroppens celler og vev ved å bekjempe frie radikaler. Antioksidanter også bidra til å bekjempe og forebygge kreft. Skjønnhetspleie produkter bruker oliven blad olje og sin antioksidantegenskaper for å forebygge aldring og for å behandle fine linjer og rynker.

Kolesterol og Vekt

Oliven blad olje senker høyt blodtrykk og forbedrer blodsirkulasjonen. Du kan ta olje og oliven blad olje ekstrakt daglig for å redusere dårlig kolesterol og samtidig øke gode kolesterolet nivå. Å drikke en oliven blad infused te hjelper med vekttap, som det kan brukes til å behandle fedme og vannretensjon.