Hvordan er Proteser relined?

January 30

Hvordan er Proteser relined?

årsakene

Protese fornyet foring reparerer proteser for å passe endringene i munnens form eller normal slitasje fra bruk i løpet av årene. Endringer skje på grunn av vekttap eller gevinst i pasientens liv eller for ulike andre reasons.There kan være en infeksjon i de områdene i munnen der proteser er plassert i utgangspunktet at deformeres tannkjøttet som humper. Vannretensjon kan også endre integriteten til personens munn også. Alder og tilstanden til proteser er en faktor som kan avgjøre om en protese reline er nødvendig. Ofte en protese reline er nødvendig hvert annet år eller som anbefalt av en tannlege.

gebiss Reline

Prosedyren barberer undersiden av proteser og erstatter den med plast for riktig justering på tannkjøttet. Andre metoder er vanskelig reline hvor tannlegen fjerner noen av plast innvendig før du fyller området med en type kitt som gjør en ny inntrykk av tannkjøttet som sendes til laboratoriet til mote nye proteser. En myk reline, på den annen side bruker en voksaktig eller gummiaktig materiale til linje område av protesen som trenger konstant omforing på grunn av smertefulle flekker fra sensitive tannkjøtt. Midlertidige relines hjelper dem med hovne eller misdannede tannkjøtt grunn av langvarig protese bruk av bedøvelse for å minimere hevelse før montering riktig proteser.

Typer av proteser

Det er to forskjellige typer proteser som gis til pasienter som trenger utskifting av deres naturlige tenner. En delvis gebiss erstatter bare en tann eller flere inne i en persons munn. En full plate er for tannlege pasienter som trenger et helt sett med tenner. En umiddelbar protese er ett sett i åpningen av gummien igjen ved fjernelse av en tann på samme dag. Den Cul-Sil gebiss forankrer seg med de andre naturlige tenner. Enten kurset krever tilsyn av en tannlege for å sikre riktig montering og plassering av proteser for komfort.