Øvelser for å brenne overflødig glukose

January 6

Regelmessig trening kan hjelpe kroppen din reagerer best på insulin, noe som kan senke blodsukkernivået. Øvelse kan senke blodsukker og muligens redusere mengden medisiner du trenger for å behandle diabetes eller eliminere behovet for medisinering. Dette er gunstig for alle - ikke bare diabetikere - fordi overskytende blod sukker nivåer kan bidra til vektøkning.

diabetikere

Diabetikere må ta spesielle forholdsregler før du starter et treningsprogram. Før trening, diskutere med legen din hvilken type trening du skal gjøre. I tillegg er det viktig å spore blodsukkeret før, under og etter trening. Postene vil avsløre hvordan kroppen din reagerer på trening og vil bidra til å forhindre potensielt farlige blodsukkersvingninger. Nybegynnere å utøve bør begynne forsiktig og gradvis øke treningstiden og intensitet over tid.

aerobic Exercise

Aerob trening er den mest effektive måten å brenne overflødig blod sukker fra kroppen. For maksimal nytte, bør aerob trening gjøres minst tre til fem ganger i uken, i 20 til 30 minutter hver gang. Nybegynnere kan finne det lettere å plass ut aerobic trening i løpet av dagen i kortere utbrudd som to 15-minutters økter eller tre 10-minutters økter, i stedet for å fullføre alt på en gang.

Low-Impact Exercise

Lav innvirkning øvelsen er den sikreste form for aerobic trening for diabetikere å utføre. Øvelser kan inkludere rask gange, arbeider på en elliptisk trener eller lav innvirkning aerobic. Noen diabetikere kan ha problemer med foten nevropati foretrekker kanskje anslagsfri aerob trening som svømming eller stasjonær sykling. Uansett hva trening du velger, er det viktig være fysisk aktiv i løpet av dagen. Regelmessig aktivitet er det som reduserer blodsukkernivået.

anaerob trening

Anaerob trening - øvelse utføres i kortere varighet som vektløfting eller sprint - er ikke så effektiv på å brenne overskytende blod sukker som aerobic trening, men det er gunstig for å redusere kroppsfett og øke muskelmasse. Styrketrening to til tre ganger i uken kan øke muskelmasse, noe som kan øke stoffskiftet, og dermed bidra til å brenne overflødig blodsukker.