Om Naturlig grapefrukt dietter

July 28

Om Naturlig grapefrukt dietter


Den grapefrukt kosthold er en naturlig diett som har eksistert i flere tiår. Mens det er noen variasjoner å utøve komponenter og kosthold lengde, er den grunnleggende diett plan generelt de samme. Det innebærer å spise store mengder kjøtt, og med grapefrukt med hvert måltid.

grapefrukt inkluderings

Ifølge WebMD, alle versjoner av grapefrukt dietten krever grapefrukt å bli spist med hvert måltid - vanligvis en halv grapefrukt med frokost, lunsj og middag. Åtte unser usøtet grapefruktjuice kan brukes i stedet for en halv grapefrukt.

andre Foods

Ifølge WebMD, er kjøtt vanligvis tillatt i ubegrensede mengder og i enhver form, inkludert rødt kjøtt, hvitt kjøtt og fisk. Grønnsaker er inkludert, men stivelsesholdige grønnsaker som korn og poteter bør unngås. Frukt og karbohydrater er ikke inkludert. Den eneste drikken som regel lov er svart kaffe. Noen versjoner av grapefrukt kosthold inkluderer kalori-fri brus og andre kalorifrie drikker. Åtte unser skummet melk er tillatt som en snack etter middagen.

Utarbeidelse av Food

Nesten alle versjoner av grapefrukt diett la Kosten lage mat noen måte de liker. Smør og ikke-diett salat dressing kan brukes uten begrensninger på mengder. Mat kan bakes, varmes i mikrobølgeovn, marinert, eller stekt.

Vann

Vann er en integrert del av alle versjoner av grapefrukt dietten. WebMD anbefaler at folk på grapefrukt diett drikke åtte unser vann, åtte ganger per dag, for totalt 64 unser daglig.

Hvordan det fungerer

Ifølge WebMD, de fleste leger og kliniske ernæringsfysiologer ikke vise grapefrukt diett så som den beste dietten for vekttap. Hovedfordelen av grapefrukt er ikke noen spesiell ingrediens eller fettforbrennende egenskaper, men bare det faktum at grapefrukt er lave i kalorier. Den grapefrukt diett hjelper dieters miste vekt ved å redusere kalorier. De fleste versjoner av grapefrukt diett har slankere forbruke mellom 800 til 1000 kalorier daglig, og hjelpe dem til å føle deg mett ved å spise store mengder protein.