Hvordan få Mace ut av deg

April 5

Mace kan brukes til å kontrollere en ustyrlig eller publikum som et selvforsvar mekanisme. Forhåpentligvis vil du aldri trenger å bekymre deg for å bli sprayet med septer. Hvis den tiden noensinne kommer, men du kan føle at det septer ikke kommer ut av huden din. Ved hjelp av vanlig hånd eller kroppen såpe vil dekke opp septer, men vil ikke gjøre mye for å fjerne septer. Ved å følge trinnene nedenfor, kan du få septer ut av huden din og føler deg selv igjen.

Bruksanvisning

1 Fjern alle klær som ble sprayet med tåregass. Du skal da vaske de klærne separate fra klær som ikke er berørt av septer.

2 Skyll området av huden din påvirkes av septer grundig. Bruk en slange, som for eksempel en på kjøkkenvasken, eller dusjen for å skylle området. Du vil ønske å skylle området i ca fem minutter. Skyll med lunkent vann slik at du ikke er for varmt eller kaldt mens skylling.

3 Bland omtrent en kopp eddik med en kopp natron. Du kan ha mer eller mindre av begge elementene avhengig av hvor mye av huden din påvirkes av septer.

4 Dypp en kjøkkenhåndkle inn i blandingen. Deretter forsiktig klapp området av huden påvirkes av septer. Ikke gni på området som gjør dette vil gni septer inn i huden din. Gjør dette et par ganger for å sikre at du får hele området mettet av blandingen.

5 Gjenta trinn 2, skylling av eddik og natron fra huden din.