De beste Tannbørster til følsomhet for tannkjøtt

August 6

De beste Tannbørster til følsomhet for tannkjøtt


Å ha sensitive tenner kan føre til en nedadgående spiral i oral helse som følsomheten gjør pusse tennene ubehagelig. Ikke børsting, eller unngå følsomme områder, kan gjøre følsomheten verre som årsak til problemet forblir ubehandlet. Plakk, en tynn og klebrig bakteriell stoff som klamrer seg til tennene, er nummer én fiende som kan føre til følsomhet i tennene og tannkjøttet. Å velge riktig tannbørste bidrar til å rense bort plakk.

elektriske tannbørster

Elektriske tannbørster kan være nyttig i behandling av sensitive tenner der følsomheten er forårsaket av overbrushing, eller pusser for hardt. Elektriske tannbørster har oscillerende hodet som roterer i to retninger i raske alternative sprekker, noe som gjør dem effektive i den milde fjerning av plakk. De har også ofte to hastigheter.

Mange tannbørster har trykksensorer som varsler når for mye press blir brukt. Dette kan hjelpe hvis følsomheten er forårsaket av tannkjøttet trekker grunn pusser for hardt. Alle børster bør endres regelmessig, og mange elektriske tannbørster har bust som skifter farge når de er forbi sin beste stand og bør byttes ut.

manuell Tannbørster

Valg av tannbørste spiller en rolle i både å unngå og behandle sensitive tenner. Soft-stritter børster er anbefalt av tannleger for folk som lider av ising i tennene. Børsten bør ha et lite nok hode til å nå inn i alle de vanskelige områder i munnen, spesielt bak tennene som kan være vanskelig å nå. Velg tannbørster med runde-ended filamenter som er multi-tufted. Små ledet tannbørster også hjelpe folk med uregelmessig plassert tenner for å nå vanskelige områder. Når du bruker en manuell tannbørste, beveger børsten i små sirkelbevegelser på alle overflater av tennene, ikke glemme den bitende flatene, snarere enn å skrubbe bakover og fremover. Frem og tilbake skrubbing kan skade tannkjøttet og forverre følsomhet.

andre hjelpemidler

Plakk, som er en viktig årsak til tannkjøttet trekker og sykdom som fører til sensitive tenner, kan være farget eller farget med bruk av avsløre tabletter. Brukes like før børsting, vil fargestoff farge plakk i munnen og markere hvilke områder som trenger mest oppmerksomhet. Fargestoffet er ufarlig og vil være borte når plakk er børstet bort. Dette er spesielt nyttig rundt tannkjøttet, da dette er det området hvor plakk er mest sannsynlig å bygge opp.