Komplikasjoner med Ortodontisk Lim

October 17

Komplikasjoner med Ortodontisk Lim


Selv i kjeveortopedi, kan en gren av tannlegen som fokuserer på å rette skjeve tenner, hva som er fikset bli "brukket". De lim som kjeveortopeder bruker til å feste tannregulering for tennene eller å feste proteser til tannkjøttet, for eksempel forårsaker kjente komplikasjoner som kan være grunn nok for deg å unngå lim i favør av et annet alternativ.

toksisitet

Studier har vist at enkelte populære proteseadhesiver, for eksempel i Poligrip og Fixodent merkevarer, bidra til negative nevrologiske effekter blant dem som bruker dem. Den skyldige ingrediensen er sink, som, hvis det absorberes eller inge regelmessig og overdrevet, kan forårsake svakhet, nummenhet, prikking i hender og føtter, og balanseproblemer. På grunn av disse problemene, bør ingen bruke en protese lim som har en sink base i det, ifølge Nasir Bashirelahi, professor ved University of Maryland Dental School. Følgelig noen produsenter, herunder Poligrip trakter Glaxo Smith Kline, bruke en alternativ bunnen består av kalsium, natrium og cellulosegummi.

adhesjon

Noen ganger den komplikasjon er at limet ikke kleber tilstrekkelig. For en bedre stokk, bruke lim lim i stedet for pulverisert, spesielt for de nedre tennene. Mat og væsker tendens til å arbeide på lim på den nedre munnen mer aggressivt, fordi mer mat og væske samler seg rundt de nedre tennene. Isadore Rosenfeld, forfatter av boken "Live Now, Alder Senere" hevder at mens lim hjelper, kan de ikke konkurrere med protese implantater. Hun sier at proteseadhesiver kan være din verste fiende i mange situasjoner, for eksempel når du spiser, snakker eller gjesper.

Livsstil endringer

For noen mennesker, det er ingenting mer irriterende og kompliserende enn å måtte gjøre en livsstilsendring, spesielt for en ungdom som må ha tannregulering. De lim som brukes til å feste tannregulering for tennene krever samarbeid med en bruk dem for å være effektive. Ekstremt hard, klissete eller høyt sukker matvarer - spesielt karamell - kan lett løsne sement. Folk iført seler må midlertidig gi opp disse selvklebende truende matvarer, sa William J. Trepp, en tannlege.

fjerning

Fjerne lim fra tennene etter en kjeveortoped tar en persons bukseseler ut også kan være komplisert. En uforsiktig orthodontist kan ufrivillig fjerne tannemaljen når du fjerner lim med en avbinding bur verktøy. Men mange pasienter opplever litt problemer når får sine tannregulering ut, og ofte det tar mindre enn fem minutter. Andre verktøy som brukes til å fjerne gjenstridige sement er kjeveortopedisk tang eller polering hånd stykker. Du skal ikke føle noe smerte, men hvis du har sensitive tenner du kan føle litt ubehag.