Hva Tannhelsetjenesten Har Medicaid Cover?

January 3

Medicaid er en føderal / statlig program som gir helseforsikring til kvalifiserte personer. Tannhelsetjenester er inkludert i tidlig og periodiske Screening, diagnostikk og behandling (EPSDT) fordelsprogram, men er ikke tilgjengelig for alle kvalifiserte Medicaid mottakere.

Medicaid mottakere Alder 21 og Under

Tidlig og periodiske Screening, diagnostikk og behandling (EPSDT) Fordelen er et omfattende program for personer 21 år og yngre. Fokuset er på forebyggende tannbehandling, tidlig diagnose av medisinske tilstander og behandling av disse forholdene. Tannhelsetjenester må gis til disse Medicaid-kvalifiserte personer som en del av denne fordelen.

medisinsk nødvendighet

Under en dental screening, hvis en betingelse er avdekket, er staten pålagt å gi kvalifisert person med medisinsk behandling er nødvendig hvis bestemt på en medisinsk nødvendighet gjennom EPSDT programmet under Medicaid. Denne står til stede selv om tjenestene ikke er dekket av Medicaid i den tilstanden.

Medicaid mottakere over 21 år

Hver stat avgjør om tannhelsetjenester som skal gis til kvalifiserte voksne under Medicaid. De fleste stater tilbyr akutttannlegetjenester, men mange land ikke gi noen medisinsk hjelp til personer over 21 år.