Hvordan identifisere Pill Avtrykk

May 31

Hvordan identifisere Pill Avtrykk


Hvis din medisin brystet er overfylte med en halv tomme flasker med ganske fargede piller som ikke lenger har leselige etiketter, kan pillen forlagene være nyttig for å identifisere hvilke typer medisiner du har liggende rundt. The Food and Drug Administration (FDA) krever at alle pillene kunne identifiseres med et avtrykk. Men denne loven gjelder bare for reseptbelagte legemidler. Derfor supplerende medisiner og urter er ikke underlagt denne loven.

Bruksanvisning

1 Gå til en nettside som RxList eller WebMD. Nettsteder av denne art vil gi deg de verktøyene du trenger for å positivt identifisere forlaget på en pille sammen med beskrivelser, produsentinformasjon, bruksområder og full farge bilder av pillen i spørsmålet.

2 Fyll rulle boks som spør etter pille forlaget informasjon. Farmasøytiske medisiner er pålagt å ha trykt numeriske eller alfa symboler som kan brukes til å fortelle hva slags piller de er.

3 Input pillen farge i ønsket drop-boksen. Farmasøytiske selskaper bruker også farge for å hjelpe forbrukerne å identifisere ulike typer piller. FDA har nylig godkjent bruk av metallisk farge for å gjøre pillene produsert av ulike produsenter virkelig skiller seg ut.

4 Fyll rulle boks som spør etter pille form. Variable figurer blir ofte brukt for å skille mellom tablettyper. Farmasøytiske selskaper har tatt ulike former i ulike typer medisiner som en ekstra måte for forbrukerne å fortelle piller fra hverandre.

5 Deretter klikker på søkeknappen. Et nytt vindu åpnes som viser navnet på stoffet, en beskrivelse, produsent informasjon, bruksområder og et bilde for positiv identifikasjon. Denne prosessen kan gjentas med hver pille forlaget som du ikke er sikker på.

Hint

  • Hvis du har prøvd nettsteder, og du fortsatt har problemer med å identifisere pillen forlaget, kan en farmasøyt trolig hjelpe. Hvis du mistenker at pillen forlaget som du prøver å identifisere er at av et ulovlig stoff, har DEA et nettsted som kan hjelpe.
  • Må ikke svelges noen piller som ikke er forskrevet til deg av legen din, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å positivt identifisere pillen forlaget.