Hvordan forbedre mitt minne for Free

December 3

Hvordan forbedre mitt minne for Free


Hukommelsestap er ikke en uunngåelig del av aldring. Faktisk er det aldri for sent å forbedre din hukommelse. Den beste måten å bevare og forbedre din hukommelse er å holde hjernen aktiv, stadig utfordre den med nye oppgaver og informasjon. Det hjelper også å ta godt vare på kroppen din ved å få riktig ernæring og søvn.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre mitt minne for Free

1 Finn en annen måte å utføre dagligdagse oppgaver. Hvis du er venstrehendt, tilbringe en dag å skrive med høyre hånd. Endringen i rutinen vil få deg til å bruke deler av hjernen som tidligere var sovende.

2 Gjenta ny informasjon, både høyt og til deg selv. Gjentagelsen vil hjelpe den nye informasjonen pinne.

3 Lag et visuelt bilde av hva du prøver å huske. For eksempel, hvis du prøver å huske navnet på en person du møter hvis etternavn er Fisher, bilde en person fiske som du mentalt gjenta personens navn.

4 Delta i fysiske aktiviteter. Dette vil bidra til å øke flyten av oksygen til hjernen.

5 håndtere stress. Langvarig stress kan skade i hippocampus, ths del av hjernen som er nødvendig for hukommelsen. Prøv dyp pusting å de-stress. Sakte inhalerer til greven av 10. Så sakte puster til greven av 10, prøver å fokusere på noe annet enn pusten. Lytte til dempet musikk kan også hjelpe deg å slappe av.

6 Få minst åtte timers søvn om natten. Søvn er en viktig tid for mental utvinning, og det er viktig for våkenhet og konsentrasjon.

7 Opprettholde et sunt kosthold. Du kan forbedre din hukommelse ved å spise mat som inneholder vitamin B, som grønne bladgrønnsaker, soyabønner og sitrusfrukter. Lalso lete etter mat med omega-3 fettsyrer, som laks, tunfisk og valnøtter.