Beste måtene å behandle eksem hos barn

July 24

Eksem er en sykdom i huden som kan påvirke voksne, så vel som spedbarn og småbarn. Årsakene til dette kløende tilstanden forblir uidentifisert; Det antas at den hud-lidelse, kan være arvelige i visse tilfeller. Tilstanden blir presentert av et utslett som er sterkt kløende, huden områdene berørt kan sive, vises skjellete, tørr, betent, rød og svært grov. Utslettet assosiert med eksem kan være til stede med jevne mellomrom gjennom hele levetiden til den lidende også.

allergi

Som forelder behandle barnet ditt for eksem, er det første du må gjøre for å vurdere muligheten for at barnet ditt kan ha allergier som utløser eksem fakkel. Du kan begynne å eliminere mistenkt elementer som du tror kan være årsaken til eksem én etter én. Hvis du oppdager at eksemet begynner å forsvinne etter å eliminere en parfyme, såpe, en spesiell krem, eller enda en matkilde, kan du dem holde barnet fra å bruke det produktet eller spiser mat aktuelle for å hindre fremtidige bluss ups. Du kan også være lurt å ta barnet ditt for å se en hudlege og / eller en allergolog for å finne mulige årsaker til eksem, også.

Beskyttelse av huden

Noe som irriterer huden kan forårsake eksem flare. Du vil ønske å sørge for at ditt barns klær er myk og at materialet er ikke irriterende for huden. Avstå fra å gi barnet klærne inneholder Rayon eller ull ettersom slike stoffer kan gni mot huden og gjøre barnet kløende. Det anbefales at du tilbyr barnet klær som gjør at hans eller hennes hud til fritt å puste, og at du er avhengig av stoffer med fiber som er naturlig eller laget av 100 prosent bomull.

Å holde barnets hud beskyttes også innebærer bruk av beskyttelse når barnet er i solen, eller i miljøer som er ekstremt tørr. Du vil ønske å investere i en god solkrem, og du vil også være lurt å avstå fra å bruke kremer, eller kroppen kremer som er fet og / eller tungt parfymert siden dette kan irritere barnets hud og sette en eksem bluss i bevegelse. Det er også en god idé å investere i en luftfukter for å holde luften i hjemmet ditt fra å bli altfor tørr og påvirker barnets hud tilstand.

Såper og rensing

Bath tid er en tid når du skal ta godt vare på barnets hud. Invester i en ikke-tørking såpe og bare bade barnet i vann som er satt til en lunken til lunken temperatur: ekstrem varme og kulde kan irritere barnets hud. Når barnet er ferdig å bade, være sikker på at han eller hun klapper huden tørr i stedet for grovt tørke huden med et håndkle, også.

Såpen du velger for barnet ditt er svært viktig: produktet skal være så mild som mulig, og bør brukes i minimale mengder. Glyserin såpe og geitemelk såpe kommer sterkt anbefalt for Eksem lider fordi disse typer såper ikke inneholder alkohol, lut, petroleum og andre sterke kjemikalier som finnes i tradisjonelle såper. Hva mer, geitemelk såpe og glyserin såpe fremme fysisk helbredelse av huden; Glycerin er en såpe som tiltrekker seg nødvendig fuktighet for å holde huden myk, mens geitemelk såpe har ingredienser som er identifisert som kaprinsyre-capryllic triglyserid som tilbyr tilsvarende imponerende fuktighetsgivende egenskaper.

medisiner

Du kan velge en over-the-counter medisiner, eller du kan få en foreskrevet medisiner for barnet ditt til å behandle vanskelige eksem fakkel. Reseptbelagte kremer inkluderer ting som Atopiclair: en ikke-steroide medisiner. Den sistnevnte medisiner er påført huden topisk to til tre ganger per dag for å kontrollere irriterende kløe av tilstanden. Lignende kremer som er foreskrevet er identifisert som Protopic og Elidel, men sistnevnte produktene ikke er ideell for barn som er under en alder av to år.

Legen kan også gi deg en mild steroid krem ​​for å søke lokalt som Elocon eller Dermatop. De sistnevnte kremer kan brukes på samme måte steroide kremer brukes, og de skal brukes i det øyeblikk du legger merke til barnet ditt skrape på berørte områder for å holde eksem bluss under kontroll; generelt er slike kremer påføres to ganger hver dag før tilstanden avtar.

Over-the counter medisiner valg for eksembehandling som regel innebære bruk av antihistaminer, den mest populære blir identifisert som Benadryl. Sistnevnte medisiner selges i flytende og tablettform, men det kan forårsake døsighet. Du kan velge den helt av Benadryl som gir deg en ikke-døsig formel slik at barnet opplever minimale bivirkninger fra antihistamin bruk.