Hva er en Healthcare Premium?

May 5

Hva er en Healthcare Premium?


Helsekostnader fortært 16 prosent av USAs BNP i 2007, et tall som representerer noen $ 2.3 billioner dollar, eller $ 7600 per person. At antallet er ventet å nesten dobles innen 2016. ødeleggende effekt på alvorlig sykdom stasjoner mange enkeltpersoner til å søke helsetjenester forsikring gjennom alle mulige midler. Men selv kostnaden for forsikring stiger raskere enn de fleste folks inntekt. Den gjennomsnittlige kostnaden for helsetjenester forsikring når ikke mottar noen helsetjenester, representert ved premie, er så høy at millioner av amerikanere har ikke noe valg, men er fortsatt uforsikret eller underinsured mens arbeidsgivere sliter under vekten av å tilby enda beskjeden dekning for sine arbeidere. Hvert 30. sekund, noen i USA filer for konkurs som følge av et alvorlig helseproblem.

Identifikasjon

En helse premie er den månedlige betalingen som skyldes som kostnaden ved å kjøpe helsetjenester forsikring. I noen tilfeller er premien nedsatte hvis betalt som et engangsbeløp for hele året. I motsetning til copayments og egenandeler, er helsetjenester premiene vurderes hvorvidt en forsikret individuell stadig gjør krav på sine helsetjenester forsikring.

Funksjon

Premie tjene som en primær inntektskilde for en helsetjenester forsikring leverandøren. Som med noen forsikring carrier, er deres forretningsmodell å tjene ved å ta inn mer i premie enn de betaler ut i fordeler. Selv regjeringen subsidiert helseforsikring, som Medicare, belaster en månedlig premie for begunstigede.

Betydning

Helse premiene er den største bidragsyteren til den totale kostnaden for helsetjenester forsikring for de fleste amerikanske familier. I 2008-valget var det betydelig forskjell i den estimerte kostnadene for helsetjenester forsikring sitert av de to store partiet kandidater. Barack Obama sitert den gjennomsnittlige kostnaden for helsetjenester forsikring for en familie på $ 12,680. John McCain, i å forsvare sin $ 5000 skatt kreditt sette pris nærmere $ 5800. Den store forskjellen i de to anslagene skyldes det faktum at Obama henvist til arbeidsgiver-forutsatt helseforsikring, mens McCain ble siterer bekostning av privat fått forsikring. Ikke nevnt var forskjellen i dekning mellom de to kildene.

betraktninger

I 2007 gjennomsnittlig helsetjenester forsikringspremier økt med 6,1 prosent, over offisielle mål for inflasjonen og langt utover økningen i gjennomsnittlig lønn og lønn til amerikanske arbeidere. På $ 4400, den gjennomsnittlige kostnaden for premie for enkelt dekning i 2007 var 10 prosent eller mer av medianinntekten i de fleste stater, og dette representerer kostnadene for helsetjenester forsikring uten noen krav. Når kostnadene for copays, egenandeler og eventuell savnet arbeid er lagt, blir det klart hvorfor kostnadene for helsetjenester er uoverkommelig høy, og hvorfor så mange amerikanere fortsatt uforsikret.

effekter

En studie ved Harvard University fant at 50 prosent av alle konkurser registreringer var delvis et resultat av medisinske utgifter, men 68 prosent av dem som gikk konkurs hadde helseforsikring. Den åpenbare konklusjonen er at helsetjenester forsikring, mens krevende store summer opp foran gjennom premier, etterlater mange mennesker ubeskyttede fra de katastrofale kostnadene ved healthcare.86 prosent av de spurte i en 2005 undersøkelse av Iowa forbrukere indikert at stigende helseforsikring kostnadene redusert sin evne til å spare penger, og 44 prosent sa at de ble tvunget til å kutte ned på mat og oppvarming utgifter på grunn av helse forsikringspremier.