Hvorfor bruker folk Surrogat mødre?

July 9

Med hjelp av en omsorgsfull kvinne, mange foreldre er i stand til å ha barnet de har drømt om. Ved hjelp av en surrogat mor, en eller begge av de tiltenkte foreldrene kan være av biologisk forhold til barnet. Disse ment foreldre må være økonomisk og følelsesmessig utstyrt mens en utvalgt kvinne fostrer og fødsler deres barn til verden.

infertilitet

Infertilitet oppstår når et egg ikke kan være vellykket befruktet av en sædcelle. Noen årsaker til infertilitet kan inkludere fedme, lav sædkvalitet, seksuelt overførbare infeksjoner, livmor svulster og for tidlig overgangsalder.

Historien om abort

Mange kvinner er i stand til å bli gravid; Men de ofte mister sitt ufødte barn for tidlig. Disse kvinnene kan henvende seg til surrogati for å forhindre ytterligere fortvilelse i å miste et barn.

hysterektomi

Mange faktorer bidrar til fjerning av livmoren inkludert kreft, tumorer, livmor skade og ukontrollerbar blødning. Siden det er ingen livmor, kan et barn ikke kan gjennomføres. Derfor en surrogat er en mulighet for å ha en baby dersom en kvinne har hatt en hysterektomi.

Alder

Noen kvinner, som har nådd en eldre svangerskapslengde, slik som deres midten av 30-årene og utover, valgte surrogacy, fordi graviditet og helsen til barnet bli en høyere risiko på dette stadiet. De kan også finne det vanskelig å bli gravid eller bære en baby til termin.

Samme kjønn par

Homofile og lesbiske par søker surrogacy å oppfylle ønsket om å bli foreldre. Ved å gjøre dette, kan i det minste en av de tilsiktede foreldrene har en biologisk forbindelse til barnet ved å tilveiebringe enten egg eller sperm.