Hvor snart å ta prenatal vitaminer

December 5

Hvor snart å ta prenatal vitaminer


Å bli gravid kan være en betydningsfull og gledelig anledning i en persons liv. Når du blir gravid, begynner tiden for endring. En av de viktigste tingene i svangerskapet er prenatal helsevesenet. I tillegg ta prenatal vitaminer sørger for at ditt ufødte barn får den beste starten mulig, ved å gi babyen med vitamin og næringsstoffer som den trenger for å vokse.

Hva er i prenatal vitaminer

Prenatal vitaminer er opprettet for å gi den vordende mor en kilde til alle vitaminer og næringsstoffer som hun og hennes baby trenger gjennom hele svangerskapet. Mens noen av disse næringsstoffene kan finnes sin diett, noen kan være mangler eller ikke tilstede i det hele tatt. Det er viktig at en vokser og utvikler barnet får nok folsyre, jern og kalsium. Alle prenatal vitaminer er ikke skapt like. Snakk med legen din om hva de anbefaler og hva du bør se etter i en prenatal vitamin.

Når skal ta prenatal vitaminer

The March of Dimes foreslår å ta en prenatal vitamin før å bli gravid. Prenatal vitamin er en sterk kilde til folsyre, som bidrar til å hindre fødselsskader og er sterkt anbefalt under graviditet. Innen den første måneden, vil det ufødte barnets nevralrøret lukke. Den folsyre bidrar til å hindre hjernen og ryggfødselsskader, og det er derfor det anbefales at en kvinne ta prenatal vitaminer før svangerskapet eller så snart hun finner ut at hun er gravid.

Hvordan ta prenatal vitaminer

Det gjør det enkelt å følge instruksjonene på prenatal vitamin flaske selv, med mindre annet er spesifisert av helsepersonell. På grunn av morgenkvalme i første trimester, kvalme og magesmerter etter å ha tatt sine prenatal vitaminer, mange kvinner opplever at det å ta sine vitaminer med et stort glass melk eller deres frokost er gunstig. I tilfeller hvor kvalme eller morgenkvalme er for intens, har noen kvinner fått fritak fra å ta sin prenatal vitamin på kvelden, før sengetid. Snakk med legen din om eventuelle konsekvenser som kan oppstå fra å ta prenatal vitamin på et bestemt tidspunkt. I tillegg kan han ha andre anbefalinger for deg, for eksempel flytende vitaminer eller barnas vitaminer som en erstatning for prenatal vitaminer, samtidig som du med næringsstoffer som det ufødte barnet trenger.

Hvor å få Prenatal vitaminer

Du kan kjøpe prenatal vitaminer på de fleste stoff butikker og dagligvarebutikker. I tillegg, når du snakker med helsepersonell, kan han eller hun gi deg en resept for prenatal vitaminer. Mange helsepersonell vil anbefale deg å ta en over-the-counter prenatal vitamin som det er vanligvis billigere og inneholder samme mengde næringsstoffer som de fleste reseptbelagte vitaminer.