Hvor kan jeg finne gratis klinikker?

April 9

Hvor kan jeg finne gratis klinikker?


Folk som ikke har helseforsikring får tilgang til medisinsk hjelp på en gratis klinikk. Noen klinikker er helt gratis, og andre spør om donasjoner. Den frie klinikk mat til hjemløse og lav inntekt mennesker og personer med HIV og andre seksuelt overførbare sykdommer.

kvalifikasjoner

Gratis klinikker gjør en beslutning om kostnadene for tjenester basert på retningslinjene i den nasjonale
fattigdomsgrensen. For en familie på fire, er dette ca $ 22.000. De fleste gratis klinikker lade på en glidende skala for å bidra til å dekke driftskostnadene.

operasjoner

Gratis klinikker avhenge gaver av medisinsk utstyr, donasjoner fra leger, helsearbeidere 'tid og samarbeid med farmasøytiske selskaper. Avgifter for tjenester kan være så lavt som $ 4 per besøk, som i 2010. Free klinikker tjener uforsikrede voksne. I de fleste stater, er barn under 18 år dekkes føderale og statlige mandater.

Identifikasjon

The National Association of Free klinikker (NAFC) er en nasjonal non-profit organisasjon som fungerer som oppgjørssentral for gratis klinikker. Statlige velferds byråer har informasjon som kan hjelpe med å finne en gratis klinikk. Din lokale sykehuset kan hjelpe med å få tilgang helsehjelp for ubemidlede og familier med lav inntekt.